Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

PEMENANG contest LD-topup,doodle,header,logo free



Salam korang

pertama sekali yuyue nak mintak maaf sangat-sangat coz yuyue tersangat larrr tergesa-gesa umum pemenang untuk contest tuh..and kepada semua pemenang,yuyue nak mintak maaf coz HEADER korang myb lambat cikit siap,coz yuyue dapat kerja secara mengejut..so tak sempat nak buat,nanti nak kena berpindah pulak..adoii...so seyes takder mase..yuyue sempat siapkan DOODLE & LOGO sahaja..maaf oke..

Pemenang PERTAMA(ikot giliran link kat bawah yer),sila send msg kat no nieyh --> 0132682589..maaf coz  terus bagi no kat cini..coz FB pown yuyue dah tak online nanti..nak suh korang inbox fb t kang tak sampai kat yuyue ulak,coz fb sms der prob jer...so sila msg keyh...bagi kerjasama!!nak topup RM10 tak!!!!..so sila ambil perhatian kepada pemenang PERTAMA oke..

maaf,doodle same jer sume,juz kaler ajer yang lain...yuyue giler tak sempat nie..tak per...nanti dah tak bz,yuyue janji akan edit doodle lain untuk korang yang menang nieyh keyh...coe sgt2..


http://superbordinary.blogspot.com/2011/08/lucky-draw-by-yuyue-topapheaderdoddlesa.html
(perhatian!!..untuk pemenang pertama,baca note kat atas tuh!!!)



http://mcintoshsosya.blogspot.com/2011/08/lucky-draw-by-yuyue.html

http://anakenciksalamat.blogspot.com/2011/09/lucky-draw-by-yuyue-topupheaderdoodle.html


MAAF!!!..kalau simple giler2..yuyue mintak maaf sgt2 tau..coz yuyue betol2 tak sempat..yuyue buat mana sempat dulu..t kalau yuyue nak edit balik,yuyue gtau korang keyh!!..love you!!

Photobucket

4 comments:

iqawangi said...

hehhe..takpa takpa..
tq very much !

max*bubble said...

OMG I WONNNNN !
THX YUYUEEEE !
TERHARUNYEEEEE ! , SORRY LAMBAT RESPON, HUHU, '
BTW , SELAMAT HARI RAYEEE ! <3
*capslock sbb excited . Muahaha :D

ayuiffah said...

Gosh ! tempat pertama ? THANK YOU VERY MUCCHH <3

Nisa Greennnpanda said...

congrats winners..