Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

Nanti sudaaa jarang-jarang online


 
salam
 
korang dah tido?..yuyue juz nak bagitahu yang nanti yuyue dah jarang-jarang online tauuuu...coz yuyue dah dapat kerja..kerja biasa2 jer pown..alaahh..janji wet masyuukkk..ehehe...musim2 sekarang susah kalau memilih sangat,tak kemana,wet takder,kerempeng poket...so lebih baik kite timba pengalaman bekerja dimana-mana dulu sebelum dapat yang lebih sesuai..sekurang2nya dapat biasakan diri dengan dengan alam pekerjaan..enjoy2 tolak tepi,tengah,belakng dulu..masa depan lebih penting...so yuyue akn fokus pada kerja je..korang jangan isu..jumaat and sabtu yuyue leyh online..so korang follow,nanti yuyue follow balik okee bebeh!!..dun wuuurrryyyyy :)
 
so pasal kontes bru-baru nieyh,yuyue akn umumkn esok sape yng menang...yuyue nk ceptkn coz nanti takot tak sempat sediakan hadiah yang yuyue janjikan tuh oke...LOVE YA!!..
 
Photobucket
 
 




No comments: