Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

atok NAN meninggal pagi tadi



Salam

malam tadi NAN (my beloved) bagitahu yang atok dia sudah tenat,dia dengan 4 orang sepupu lagi temankan atok dia kat hospital..memang sedih giler,bayangkan lah..atok yang selama nieyh rapat dengan dia terlantar sakit sebab paru-paru dijangkiti kuman..dengan usia yang sudah tua,nak tanggung rasa sakit,mana nak bertahan dengan ubat-ubat yang dktr suntik..hurrrmmm...kita hanya mampu berdoa agar atok cepat sembuh..tapi semua ketentuan ilahi..atok dia meninggal dunia dekat hospital pagi tadi,pada pukul 1.40 pagi..

bteri hp nan low,terpadam and pagi tadi dalam kul 8 lebih baru nan bgtau aku yg atok dia dah tak ade..YA ALLAH..aku tahu dia sedih sgt2..semalam dia sempat bgtau aku kata-kata last atok dye...sedeyh meyh..tapi aku salu bagi semangat kat dia..suruh dia bersabar,kuatkan semangat...aku nak sangat pegi pelok dia,aku tahu dia sedih sgt sekarang,tapi jarak kiteorang tol2 jaoh...aku tahu dia tahan sebak,aku tahu coz aku pown pernah kehilangan atok aku,aku tahu cmner rasa kehilangan orang yang kite sayang...yang mampu kite lakukan hanyalah berdoa..semoga rohnya tenang disana..AMIN <3

sembangberapi : hari ni hari atok dia..esok lusa kita tak tahu kan?.

Photobucket