Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Aku mimpi ngeri kauu tahu!!



Salam

Korang apa khabar?..best cuti raya?...berapa duit raya yang korang dapat ea tahun nieyh??...kau ingat bile dah besar takder ker orang nak bagi kau duit raya??..aku umur dah 23 tahun pown still dapat tau...banyakkk!!!...RM10..boleh??..boleh lar dari satu sen tak dapat kan..leyh jugak aku topup sim aku yang memang kehausan topup nieyh...ngeee

Oke...berbalik pada mimpi aku tadi..weeeeeyyyhh..kau tau apa aku mimpi semalam?..aku mimpi lapy aku meletop depan muke aku..habis tanggal kulit muka aku (bukan hangus keyh..tuh yang aku pelik tuh)..kebetulan memang ada cermin kat depan aku,aku angkat lar kepala aku dengan selamba badak kan..aku tengok muke aku tinggal tengkorak je dowh!!!!!...aaaaiaiiyyyaaa..seram giler aku tengok...badan aku oke lar pulak...mimpi yang membuatkan aku INSAF!!!!...gile seram..aku bangun 2 jer nk p toilet...nak sampai depan pintu toilet dah pown,aku berlari masuk bilik balik kaaaaauuuu..terpaksa lar aku tahan sampai ke pagi...#OWH..SAYA MEMANG PENAKOOOOTTT...gile kau tak seram..kul 3 pagi kot aku bangun nk g toilet...aku rela tahan 5 jam dari aku terus masuk toliet time tuh...-_-'....#kau cite sal toilet lar minah..tak reti nak malu ker??.....grrr...sorry2...sekadar bercerita keyh...ehehehe :).

kau pulak??..pernah mimpi seram taakk??..cecite-cecite...

Photobucket

2 comments:

CikHaniBhulat said...

mcm kelakar je mimpi ngeri ni hehe

**NH-Nurul Hidayah** said...

ehehe..ngeri bg org yg mimpi tuh..org yg baca mcm lucu..eehhee :)