Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Waaa..doodle dari merahitujambu.blogspot


 
Seyes terkedu tengok doodle dia!!..cantik koot...oleh kerana TUAN TANAH da ofer,so yuyue yang sememangnya muke letak kat lutut -_-' terus ambil tanpa segan silu...dia ada sediakan beberapa pilihan,perempuan yang comel lote,and jugak lelaki yang encem bak aaron aziz!..ceeewaah,korang tengok lar sendiri hasil tangan TUAN TANAH..sangat-sangat kreatif oke..nak tengok yang lain-lain jugak??..klik SINI  
 
pilih doodle perempuan pakai tudung kaler pink!!..and yg lelaki pulak baju kaler merah..kire kapel terus la yer..alaaa..pink terang ngn merah pown da mcm sedondon kan??...ehehe..waaaaaa >_< 
 
 
naaaahhhh...comel T_T <-- sampai menangis aku tengok..boleh?
 
 
Photobucket

9 comments:

nurain said...

die bg free ke doodle ni? nak2!

SALAM KENAL..DONE FOLLOW U..FOLLOW BACK YE :) ^^

**NH-Nurul Hidayah** said...

a'ah..freeee jer..oke2 :)

Kakkoii said...

alahai cutenye dodol die..

merahitujambu said...

suka eh???hehehe..jgn la nangis...comel jee awok ni tau..salam kenal..salam syawal

merahitujambu said...

awok ada buat doodle tu ayda..tu sy th...

**NH-Nurul Hidayah** said...

kakkoi : ehehe..comel kan2?? :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

mij : ehehe..nanges golek daaa nie )

CIK MAY said...

boleh amik je ek....^^

meh join GA ni..
http://mayandhanis.blogspot.com/2011/08/ga-pertama-dari-cik-may.html

**NH-Nurul Hidayah** said...

cik may : yup2!!!..ehehe..GA??...nak2..jap :)