Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

Shoutbox?..kenapa dengan shoutbox?


 
Assalamualaikum
 
Korang tengah buat per ea??..tengah sia-siap untuk berbuka ea?..ehehe..yuyue sempat-sempat jer update belog..bukan taaa puasa tau!!..tapi semua dah siap,tunggu nak hidangkan jer..lagi tinggal 20minit sebelum berbuka nieyh..so yuyue curi masa sikit update belog..apa-apa pown boleyh!!..ehehehe
 
oke-oke..berbalik kepada tajuk enty yuyue tadi,pasal shoutbox..kenapa dengan shoutbox??..apa yang tak kena?..banyak benda yang tak kena bila ada yang suka "menyamar" menjadi orang lain..SEYES sangat ker??..ofcoz ianya seyes bile kita menggunakan "NAMA" seseorang blogger untuk benda yang tidak baik..komen yang bukan-bukan di shoutbox,takot nak guna nama sendiri,so guna nama orang lain,sekali dengan link pulak tuh!!!..fuhhhh..dasyat bangat yaa kamu..dah lah bulan-bulan puasa,sanggup buruk-burukkan nama orang...YA ALLAH..hurmmm..macam-macam lar sekarang nieyh..macam pelik pown ada..orang kata di bulan puasa nieyh syaitan telah digari,so myb dah PERANGAI JAHAT yang ada dalam diri kot..
 
Tahukah kamu memburuk-burukkan orang lain adalah BERDOSA??..bukan tuh jer,silap hari bulan boleh jadi FITNAH!!..sesungguhnya fitnah itu lebih besar bahayanya dari pembunuhan,eeeerrrrrrrrrr..tak takut ker?..hurmm..antara blogger yang mengalami situasi ini ialah,blogger otai kite---> ABANG BEN <---
 
Cian dowww...tak pasal-pasal abg ben kena..adeyh..taaaaa baiiikkk tau!!!!..heh!!! >_<
 
 

nak guna lagi ke tak??ade yang ckp "elok kau taa payah guna!!"

p/s : kalau korang ade tengok org komen mencarut ke hape,and di linkkan ke belog yuyue,korang jangan caya tau!!!!..haaaaa...takoot lar...mcm-mcm org kat dunia siber nieyh -_-'
 
 
Photobucket
 


2 comments:

Anonymous said...

haaha..gerun zaman sekarang..mcm-mcm :(

**NH-Nurul Hidayah** said...

hahaha..betul larr..ANON?..anon yg baik :)