Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

"SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK?"



بِسْـــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم


  1. Buat satu entri. Masukkan banner kat atas ni. Jangan lupa linkkan banner terus ke sini.(--DONE--)
  2. Tajuk entri "SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK?"(--DONE--)
  3. Dah siap tinggalkan link entri di kotak komen.(--DONE--)
  4. Tarikh tutup segmen AHAD 21/08/2011 pada jam 2 petang (24JAM)
"KALAU BERAT,KATE BERAT,KALAU RINGAN KATE RINGAN~~~"...uhuhuhu..love ya!!

Follow belog nieyh sekali yooww!!
Photobucket

7 comments:

pinky_liscious said...

ok saja... ;)

Ibnu isa said...

http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

blog kau ringan gak r

tia @ Ini Kisah Tia said...

blog ni ada masalah loading je .. mungkin sebab bloglist terlalu banyak .. tapi okeylah , tak teruk sangat sampai Tia tak boleh baca entri kamu . thanks join :)

Noriko Miyosyi Aizawa said...

nak loading bckground lmbt sikit...
widget pon ade yg tak full load...

[sutera kasih] said...

singgah dr segmen :)

yuyue, blog kamu okey, masa view, terus keluar semua, tapi ambik masa sikit nk loading especially part background & gadget sidebar..tak sure la pembaca lain dear..sbb sy guna broadband, mungkin line tak ok huhu

izni said...

tak berat pon .
background cantik .
:)

anamizu said...

hai yuyue..
cik ana singgah dr segmen ni..
blog yuyue ok je..
ringan je..hehe


















luv:
cik ana ^____^