Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

semangat berblog sudah down

بِسْـــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم


Salam korang..cehat??..rasenya pembaca yuyue tak leyh nak detect apa entry terbaru yuyue..so yuyue sembang sorang-sorang jer lar ea??..alaaa..cedeyhnya bila pembaca dah xder...nape lar domain CO.CC tuh kena block??..sakit hati!!..semalam yuyue nak view blog pown tak dapat,apetah lagi nak pergi kat dashbord..nasib lar last2 dapat jugak..tapi url lama tuh dah tak dapat guna..so pada yang guna link lama kat BLOG LIST dyeorang,memang da tak terima update dari blog yuyue coz yuyue dah kena tukar kepada url lain...sedeyh kan??..habis semua pembaca kesayangan yuyue tak dapat detect blog yuyue..bagi diaorang blog yuyue dah tak wujud melainkan yuyue pergi ke blog dyeorang and bagi link baru nieyh..kalau tak sampai sudah diorang takkan jumpa blog yuyue..follower yuyue 1 k lebih kot..ner larat nak bgtau sorang2...tapi takper lar..nak tak nak kne gtau jugak..yuyue da sayang kat pembaca yuyue..tanpa diorang yuyue rasa sunyi sangat tau..semangat nak berblog tuh jadi kurang

Yuyue suke tengok pembaca yuyue komen entry yuyue...yuyue dapat tengok gelagat diorang yang kadang-kadang NAKAL,FUNNY,MANJA pown ade...sekarang dah sunyi~~~..hurm..miz sangat-sangat!!.. :(


Photobucket 

5 comments:

Nash said...

sdehnye yuyue.. sabar ya.. insyaAllah, penbaca setie ttp akan dtg juge.. ^_^

Kawaii_Lan said...
This comment has been removed by the author.
Nan said...

Pembaca setia tetap tahu perkembangan blog ni kan? Cam abg~ :P

**NH-Nurul Hidayah** said...

nash : tengs nash..cedeyh tak habes lagi nie :(

**NH-Nurul Hidayah** said...

abg : ehehe..abg org pertama tahu cyg tukar url baru nie tau :)