Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Komen blog yuyue kalau sudi yer :)

Assalamualaikum

TOPIK :Komen blog yuyue kalau sudi yer :)
DATE :07 / 07 / 2011
NOTA KAKI :Komen biar membina keyh... :)


Yuyue baru jer ubah background tadi..coz kazen yuyue ckp background sekarang nieyh nampak oke..dye lar yang suh yuyue tukar..yuyue tgok mcm nampak "LAMA'.."BURUK"..hahahahha..jgn mara r my lovely kazen,oleh kerana aku hormat kau,aku tukar jugak..tapi aku nak kena tanya member2 belog yg tershayunk dulu pasal belog aku nieyh..coz dyeorang yg duk view,bukan ko..pendapat dyeorang lebih penting...ngeh222...

Oke2..korang rasa belog yuyue nieyh da oke atau cmner??..

*loading lambat ker?
*warna background tak lawa?
*Bosan jer belog nieyh,tak ceria

korang komen lar apa2..yuyue oke jer..mana yang boleh diubah,yuyue ubah oke :)

3 comments:

emmajean said...

Urm kalau tukar font tu kepada font yang nampak lagi ceria lagi best...

kotak bulat said...

rasa ok je.. just maybe fonts mcm susah nk dibaca.. errr..eh..kb yg sush nak bce..org lain, senang kot. :P
arial mesra mata.. :P

nohoho =) said...

font kalau besar sikit ok kot
Tips memilih tempat tinggal (housing) untuk hamster-Part 2
TEMURAMAH BERSAMA PENGASAS BLOG
Adakah David De Gea akan berjaya di Manchester United?