Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Da seminggu tak BW

Assalamualaikum

TOPIK :Da seminggu tak BW
DATE :08 / 07 / 2011
NOTA KAKI :bukan senang nak ambil mood BW balik..aiyaaa


Kalau dulu yuyue suke sangat BW,baca entry member yuyue..kalau silap pilih blog yang best,leyh berjam2 yuyue landing kat belog dye..tapi sekarang da MALAS..kenapa??..sebab masalah kerja..tapi tuh seminggu yang lepas lar kan..

*stress
*bad mood

yuyue update blog,tapi nak bw tuh jadi malas..tak der mood jer..tapi sekarang yuyue da BERHENTI kerja..so semua rasa tuh dah hilang...SERONOK!!!

AIK..SERONOK BERHENTI KERJA?

yer lar..seronok lar,tak payah nak stress fikir pasal perangai bos yang ERRRRR

"leyh awak bukak tudung?"<-- hari2 kot dye mintak..tapi SORRY LAR BOSSSS..nehi heee (versi hindustan)...hahahahhaa..AURAT bos.. Yuyue jadi teramat lar BOSAN,TERTEKAN bila dpt bos mcm tuh..so kalau berhenti pown BERBALOI lar kan2??..elok duk umah jer..cari kerja lain lagi bagus...so memang susah nak cari mood BW tuh balik..tapi esok yuyue akan BW ke belog2 yang follow yuyue jer..yuyue nak lar kenal2 member yuyue kan..yuyue jenis yang SILENT..yuyue bertenggek kat blog korang berjam2 pown,yuyue takkan komen,tinggal jejak..bukan tak sudi,sebb yuyue suke lar yuyue baca entry korang kan??ehehe..nanti kalau yuyue suke entry korang,yuyue promote lar blog korang lam entry yuyue.. yeayeayea2!!!!..da berhenti kerja...tak pernah jumpa orang happy bila berhenti kerja??naaahhhh..da jumpa kan??meh kiz 'komen' cikit..:)

4 comments:

cik aisha said...

xpe...insyaallah ada keje lbh baik menunggu...positif2.:)

**NH-Nurul Hidayah** said...

AMIN!!..ehehee

Cik Wani said...

hyep,, jom komen kt link entry wani ni..

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

**NH-Nurul Hidayah** said...

ehehe..oke yunk :)