Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

jom tukar link!tukar ker??

بِسْـــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Pagi-pagi yuyue dah rase " oucchhh...cedeyhnyer.."..kenapa??..yuyue join segmen abg ben semalam..TUKAR LINK/BLOGLIST...pada yang tinggalkan link,yuyue letak smua dalam bloglist yuyue..yuyue macam biase akan pergi ke blog dyeorang and ckp yang yuyue da letak dalam bloglist yuyue and "jom tukar"...owh..dye ckp sudah letak..bila intai2..errr...

TIDAK ADA..

tak lar marah,cuma rase sedih jer.."AWAK TIPU SAYA"..sape tak rase "url blog aku dalam bloglist dye lar...best2"...kalau korang tak suke/seronok,takkan lar korang join kan??..yuyue bukan lar jenis yang teredik-gedik nak mintak korang masukkan dalam bloglist korang,kalau korang ckp

"OWH..SAYA TIDAK BERMINAT UNTUK TUKAR LINK DENGAN AWAK"..yuyue oke jer..takkan nak pakse2 kan...

dah awak ckp "AWAK DALAM BLOGLIST SAYA..JOM TUKAR"..yuyue pown pergi lar ushar2 dengan senang hati..bila tengok takder memang lar yuyue rase terkilan..

Tapi tak per lar...yuyue tak kisah da...yuyue akan kekalkan bloglist yuyue,yuyue takkan delete blog yang tak senaraikan yuyue dalam bloglist dyeorang "TUKAR-TUKAR LINK LAR SANGAT KAN"..ehehe..yuyue bukan jenis yang "owh..pergi tengok dulu lar link url aku ader ke tak kat bloglist dyeorang,kalau ade baru aku letak url dye kat bloglist aku.." <-- owh..yuyue bukan jenis yang cmtuh :)..sape je yang tinggalkan link dari segmen tuh,yuyue letak dalam bloglist yuyue...bukan sekali kot jadi cmnieyh...ckp nak tukar2 link..tapiiiii...TAK ADER POWN...cedeyh2..tak per..

"ALAAA..HAL KECIK JE KOT"

memang hal kecik..tapi tuh lar..terase jer ciput..tak banyak..sekadar luahan...lain kali jangan buat lagi tau!! :)

6 comments:

BEN ASHAARI said...

salam yuyue .. tak pe la.. ben letak yuyue dalam bloglist ben yer .. :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

w'salam abg ben..uwaaa..tentiuuuuuu abg beben..terharu~~..sob3 :)

Cik Rose Cute said...

Ciannya dia....Akak tak ada link2 nie...hihihi

**NH-Nurul Hidayah** said...

akak...ehehe..akak letak akak dalam bloglist yuyue tau..ehehe

(: gebangkembang :) said...

dah list dalm bloglist ^^
boleh tengok di The Saranghaeyo :)

ieda said...

dah ltk kat bloglist sy :D
thnks yuyu :)