Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Arrgghh!!..aku tak kire,aku syg abg ben lebih!!

بِسْـــم اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

Uwaaaa..statement agak hot disitu..jangan salah faham ea..yuyue terharu sebenarnya..blogger hebat cm abang ben sudi nak letak blog yuyue dalam blog list dia!!!..yeayyeay!!!..yuyue ade buat entry pasal tukar-tukar link tadi.. yuyue rase terkilan cikit dengan blogger lain yang join segmen abg ben (bukan semua tau..sesetengah sahaja)..terkilan sebab ape??..meh baca SINI ,yuyue tak MARAH..cume rase terkilan..first time beben komen,bawak berita gembira pulak tuh..senyum sampai ke telinga yuyue baca komen tuh...tengs sangat-sangat tau beben <--- entah lar nape yuyue panggil abg ben dengan panggilan beben..myb yuyue suke kot panggil cmtuh..ehehe..yuyue memang suke join segmen beben,dia banyak membantu blogger2 baru mcm yuyue...tips-tips dye pown kebanyakkan yuyue guna pakai..tengs tau!!!...



Uwaaa..BEN ASHAARI koooooottt!!!...Arrgghh!!..aku tak kire,aku syg beben lebih!!..senyum sorang-sorang yuyue <-- gedik??..tak kesah korang nak ckp per..janji yuyue HAPPY..ngehehehe :)

2 comments:

Lulu Caldina said...

Blog ni dah ada dalam bloglist Lulu-Pages ;)

**NH-Nurul Hidayah** said...

ehehehe...yer yunk :)..tengs tauuuuu :)