Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Sila kritik blog saya

Assalamualaikum

Hari nieyh yuyue bagi peluang korang HENTAM blog yuyue..jangan hentam teruk-teruk yer :)

korang rase blog yuyue cmner??..

BERAT nak loading??..blog nampak serabut??...

header nampak xsesuai dengan background??...

komen lar ape-ape jer..yuyue nak tahu apa pendapat korang tentang blog yuyue..sesekali kita kena "dengar" pendapat orang lain untuk kebaikan kita jugak...:)

--DONE--

5 comments:

aina(fb) said...

bg aku blog kau da ok...chatbox mane?

Sembang2 wif Yuyue said...

er...chatbox??..tkot t loading lambat pulaaaakkk..sbb tuh aku xletak :p

jeng-jeng-jeng (fb) said...

sebagai pembaca yang suka menilai...

header : cantik,sesuai dengan background

Blog tidak terlalu berat,boleh la

overooooolllll : cantik

ikhlas dari sahabat FB kamu :)

♥ Jieha lu'lu ♥ said...

blog awk dah cantik . just kaler kat background kena kasi pudar kit..heee.
jom komen di blog saya

Sembang2 wif Yuyue said...

ehehe..nak kaci pudar tuh xleyh lar yunk..coz da memang tersedia mcm tuh..ehehe :)

okeyh2..