Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Nak Header RM 5

Assalamualaikum

Hai2..yuyue nak gtau yg yuyue ada wat header RM 5 untuk setiap satu banner..oke lar 2 kan?..ehehe..yuyue pernah wat dulu time kerja,tapi yuyue guna blog laen,tapi da delete blog tuh,and alhamdulillah..dapat lar jugak cikit..dyeorg ckp header yuyue simple but nice..haaaaa..ehehe..tapi xder cantik sgt pown..:)..yuyue berhenti kejap and yuyue nak sambung balik..dulu yuyue ngn member wat satu header 10 ringgit,tapi sekarang yuyue nak bg 5 ringgit jer 1 header,lau korang nak lebeyh dari 2 header,yuyue bg RM 10 untuk 3 header..mahal x??...kat bawah nieyh antara contoh2 header yg yuyue pernah wat untuk blog yuyue and jugak untuk member yuyue,xder cntik sgt pown,biase2 jer... :)






 








Lau korang rase berkenan,leyh tinggalkan komen kat entry nieyh...tapi mahal x eyh??sila bg pendapat sekali keyh tetang harga nieyh...yuyue pown xpasti agy..ehehe :)

--DONE--

5 comments:

Syaa Mimiey said...

yuyeee . cik mimiey nak order . amboi . order gituu . cantik kott . sukaaa :)

Syaa Mimiey said...

mahal la jugak . ape kata buat rm3 ke satu header . okay jugak tuu . hehe . kalau rm5 macam tak ramai setuju jee . itu pendapat saya :)

Sembang2 wif Yuyue said...

ehehehe..oke2...rm3 satu header..nak order?boleyh..wat entry sal order header tuh,and letak pic yang nak letak lam header 2,dengan warna background..oke??..eheh

bila da siap,tinggalkan link kat entry yuyue eyh :)

Aida Azryn said...

pandai u wat header. :)

Sembang2 wif Yuyue said...

boleyh lar cikit2 yunk..ehehe