Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

segman "SYOKNYA BERBLOGGING"

Assalamualaikum

Hai2..ari nieyh rase nak wat segman lar pulak..segman "SYOKNYA BERBLOGGING"...senang ajer nak join segman nieyh..meyh ikot syarat2 segman nieyh eyh

syarat2-syarat

1-mcm biase..juz follow aje blog nieyh..lau da follow,tengs sgt2 okeyh..lau yg belum follow,lau follow yuyue sgt2 berterima kasih,lau xnk follow pown xper..tiada sebarang paksaan..korang follow yuyue,yuyue follow korang okeyh :)

2-Buat satu entry berkaitan dengan segman nieyh,lau boleyh dalam entry tuh korang mention lar blog yuyue eyh,eehehe..and jawab 4 soalan :-

-Sudah berapa lama anda berblogging?
-Berapa jumlah post entry setakat ini?
-Berapa jumlah follower anda sekarang?
-Senaraikan beberapa blog yang anda rasa best,tapi follower kurang dari 300 follower (t leyh kite promote blogger baru kan..ehe)

3-Tag kan seberapa ramai yang korang nak,paling kurang pown 2 orang lar kan..ehe

4-sudah siap?sila tinggalkan link url blog di komen entry ni yerr...yuyue bg tempoh sampai esok petang jer,dalam kul 2 petang..xkesah bape org join,lau seorang pown yuyue LAYAN..ehehe..:)

--DONE--

2 comments:

Nadya O'Conner said...

Nad dah ciap..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/syoknya-berblogging.html

afeeyra CORNETTO said...

eyra pun daa ciap jgk :))

http://snowcakesyummys.blogspot.com/2011/06/syoknya-berblogging.html