Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Kau tak femes,sebuk nak promote blog orang

Assalamualaikum

TOPIK : Kau tak femes,sebuk nak promote blog orang
DATE : 27 / 06 / 2011
NOTA KAKI : Suka BW?..Jom tengok 5 blog WAJIB terjah!!
ENTRY : ...... Sila klik "READ MORE" yer yunk!! :)


Kadang-kadang terasa gak kan bila ada yang ckp macm tuh..tapi yuyue nieyh jenis yang cepat cool..terasa kejap jer,pastu dah oke balik..masuk kot telinga kanan,kuar kot telinga kiri...ehehe..

"Blog kau tak pemes pown,sebuk nak promote blog blog orang"

agak pedas tuh!!..tapi tak per..chill sudaaa...yuyue cuma promote blog yang yuyue suka..salah ker??..rasanya tak salah kot..kan??..yuyue malas nak ambil seyes sangat hal nieyh..yuyue bukan wat salah pown kan??

nahhh..5 blog yang korang patut terjah!!

http://laman-ayahsu.blogspot.com/
http://nazihanali.blogspot.com/
http://mengoms.blogspot.com/
http://nashfahrenheit.blogspot.com/
http://daiaziz.blogspot.com/

Korang BW lar eyh..kenal ngn blogger2 baru..:)

18 comments:

+_Miss.Jannah_+ said...

femes ke x femes tu bukan soalnya.. niat kita nak sama sama naikkan sesama kita kan? :)
macam sedekah jugak.. tak kesah la kaya ke miskin, yg penting niat nak bersedekah tu elok.. :)
longkang betol la sape yg ckp mcm tu..
terasa sikit, tp wat derk je.. sbb bukan Miss J kenal diorg pon.. so no offense :D

Nash said...

yey! yuyu baik, promote blog nash lg. hehe.. tq2, ske sgt! :)

NasZ said...

tak salah pun..biar je dorang tu..

MOHD NASER.com

~~ nOyuE N wAfiE ~~ said...

bagus yuyue...
jangan peduli la ngan apa yang orang kata...
yang penting kita happy bila berblogging...=)

suha said...

erk taknak pomot blog cik suha ke? (^_^)

taliff said...

Biarkan saja apa orang nak kata...promote je...hehehehe...

**NH-Nurul Hidayah** said...

miss j : ehehe..tengs yunk..entah lar..terase gak ciput..p wat tak tahu ajer ler..ehehe

**NH-Nurul Hidayah** said...

nash : ehehe...suke je dye ea :p

**NH-Nurul Hidayah** said...

nasz : yuyue tak ambil seyes sangat pown..xpe.. :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

noyue :tengs yunk..yuyue happy jer berblogging..tapi tuh lar..ade je yang tak puas hati..nieyh yang tak femes..yang femestuh cmner lar ea..mesti agy teruk..

**NH-Nurul Hidayah** said...

suha : ehehe..OTW...tengs tau sudi komen :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

tallif : ehehehe..tengs awak~~~ :)

dayah aziz said...

yuyue....tq sbb mengelink kan blog nona di situ......;)

**NH-Nurul Hidayah** said...

dayah : ehehehe...mownink yunk :)

~~ nOyuE N wAfiE ~~ said...

bese la 2 yuyue...
stiap apa yg kita buat mesti ada jer yang rase x puas hati...
so, biar je la dia 2...
asal kita bahagia dah...
huhuhu..[jahatkan]

dya mohamad said...

pomotla blog dya jugak yuyue.heheh:PP
walaupun byk blogger dlm malaysia ni,prob utk femes mmg payah tp asalkan ade org bace blog kite kn.hehehe:)

**NH-Nurul Hidayah** said...

noyue: ehehe..betul2... :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

dya : ehehe..yuyue hargai sape yang hargai yuyue...promote??beres bos!!..ehehe :)