Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Follower ramai,p komennya sedikit..sentap!!!

Assalamualaikum

SENTAP yuyue dapat komen dari SOMEONE yang ckp :

"weyhhh!!!!..kau follower lebih 1k,tapi komen ciput" komen dari ANON kat entry INI <-- klik

naaaahhhh...hambikk kau yuyue..sekali dye komen,terus SENTAP!!!..eheehe.xper-xper..yuyue xmarah pown...alaaa..follower yuyue xder ramai pown..1k jer pown..yuyue jarang-jarang ajer BW..kadang-kadang kalau yuyue rajin,sehari yuyue BW dalam 10 blog ajer..pastuh dah xBW agy..sebulan ade lar 2 atau 3 kali..tengok pada keadaan...

Followers (1453)
Total Posts: 462
Total Comments: 1120

Kalau tengok pada jumlah komen,memang xramai pown yang komen,total post dah 402,tapi total comments baru jer 1120...kalau blogger-blogger lain,post baru jer 200+ tapi jumlah komen dyeorang dah melebihi dari 3k...tuh kira dyeorang hebat lar..yuyue xsampai tahap dyeorang agy...xkan yuyue nak paksa orang komen entry-entry yuyue

"kau baca,WAJIB komen!!"

ea??..yuyue xpaksa dyeorang komen setiap entry yuyue..kalau dyeorang nak komen,tengs sangat-sangat,kalau dyeorang nak baca jer tapi SENYAP xkomen ape-ape pown,yuyue nak cakap ape?..xkan nak tulis entry marah-marah orang yang view tapi xkomen ape-ape...

"Masuk blog aku,p xkomen-komen pown..xpayah lar view lau setakat nak bertenggek kat blog aku"

haaaa..xkn nak cakp cmieyh???..korang da buang tabiaaatttt??..elok-elok nak cari kawan nanti MUSUH yang bertimbun-timbun..yuyue berblogging secara ikhlas..xmengharapkan ape2..follower yuyue lebeyh dari 1k tuh pown coz yuyue salu join SEGMEN ABANG BEN-BA .. kebanyakkan follower yuyue datangnya dari blogger-blogger yang join segmen abang ben...syukur alhamdulillah...dyeorang follow,yuyue follow dyeorang balik...SALAH KE???..kalau korang JELES..korang sendiri try join segmen BA..korang akan dapat lebeyh dari 1k kalau korang nak..

Setiap hari kalau yuyue view kat STATS blog yuyue,ada lar lebih dari 100 sehari..memang xramai mcm blog orang laenn lar kan..tapi kalau nak ikotkan,kalau view 100+ sehari,tapi komen xsampai 10 orang pown yuyue xkesah sangat..sekurang-kurangnya lagi 90 orang tuh view and baca apa yang yuyue tulis,xkomen xbermakna dyeorang xsuka blog yuyue kan??..mcm yuyue jugak lar..yuyue bukak blog blogger lain,salunya yuyue FOLLOW and senyap..yuyue godek-godek entry dyeorang dalam 5 atau 6 entry,pastuh yuyue keluar cari blogger lain,yuyue xtinggalkan pape komen..xbermakna yuyue xsuka entry-entry dyeorang..tapi yuyue lebih selesa SILENT jer..so,sebab tuh yuyue xkesah orang nak view blog yuyue tapi xkomen pape,coz yuyue pown salu mcmtuh..suka membaca,memerhati tetapi SILENT..

Yuyue xpernah mengaharapkan lebih dari pembaca yuyue..sekadar view and baca sudah cukup wat yuyue..itu bermakna ada yang sudi baca apa yang yuyue tulis..xnk komen??xper..yuyue xkesah..awak komen??tengs sangat-sangat coz sudi ringan jari-jemari komen entry yuyue..:)..yuyue jenis yang

"Aku xkesah ape orang nak kate,aku xkesah apa orang label blog aku,janji aku xganggu hidup orang atau susahkan hidup orang"

GILA FOLLOWER??...kalau yuyue gila follower,mybe sekarang follower yuyue dah mencecah 30k kot,entry pown sikit jer kalau betol yuyue gila follower...

"wat per nak update banyak-banyak,elok aku BW..cari follower banyak-banyak..baru massyyuuuukk..baru femez..<----- entry baru total : 20,tapi follower da 30k...nahhhhh..giler follower x??"

kalau betol kau nak femes..sila contohi ABANG BEN oke...dye banyak tolong blogger-blogger yang baru nak naik nieyh..xsia-sia dye femez..sekurang-kurangnya dye tahu nak guna
KELEBIHAN" yang dye ada..

dah 6bulan lebih yuyue berblogging,yuyue xkesah orang nak cop ape-ape pown..yuyue xkesah pe orang nk ckp yuyue..AWAK FOLLOW,SAYA FOLLOW..tengs pada yang follow yuyue..

--DONE--

16 comments:

solomolo said...

memang sentap !~

Sembang2 wif Yuyue said...

Taahhuuu xpeeeerrr...hahhaa..xpe..chiillll ajer :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

tersntap jgk.! .. pedes kritikan .. xpa yuyue ambil sbgai pngjaran .=)

Sembang2 wif Yuyue said...

waaaaaa...ANON plak tuh....ehehe..xpeeerrrr...yuyue xkesah.. :)

aina (fb) said...

mybe dyeorang xtau,kau ada pembaca setia...lagi-lagi aku ngn member-member aku..sehari aku xbukak blog kau,rase xbest doe..hahaha..chill babe...

maaf,saya xsuka berblog,saya xder blog,tapi saya pembaca setia dia,saya pun xselalu komen,tapi tidak bermakna saya tidak suka entry-entry dia...

biase lar manusia ni yuyue..sabar ok :)

Sembang2 wif Yuyue said...

errr...ainnaaaaa..xpe..aku xkesah pown..chill jer yunk..

Nadya O'Conner said...

sentap jugek..:)
tapi nad punyer komen banyak sampai tak terlayan..:)

Sembang2 wif Yuyue said...

kalau dari segmen abang ben..memang xterlayan pown..dyeorang best!!..ehehe :)

peep said...

sabar cik yuyue.. ni saya dtg mengomen.. hehe :))

Sembang2 wif Yuyue said...

ehehehe...tentiuuuuuuuuu..komen banyak2 :p

taliff said...

Sentap!! sabar yer^^

Sembang2 wif Yuyue said...

saaabbboooorrr jer..yuyue.xkesah :)

A retarded kitty said...

den pun pernah dapat, cuma ayat dye power sikit
kekeke

Atika Farha ;D said...

untungnya 6 bulan blog dah ada 1000+ follower, i dah blogging since 2009 but follower i just 200+ jer. u jgn heran sgt dgn anon tu sbb bagi i anon tu penakut. cakap je lebih. kalau berani sgt tunjuk lah muka kan? :)

Sembang2 wif Yuyue said...

kitty : same ler kite..angguk2,geleng2 sudaahh :)

Sembang2 wif Yuyue said...

atika : alhamdulillah..yuyue salu join segmen abg ben..kebanyakkan yang follow tuh follower2 abg ben..ehehe :)