Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Contest "SAYA MAHU HEADER FREE by yuyue and nan!"

Assalamualaikum

ari tuh yuyue ada buat satu contest..iaitu contest "SAYA MAHU HEADER FREE"...ada yang cakap xsempat join coz yuyue xpromote sangat contest nieyh..jadi ramai orang xtahu..so yuyue nak buat sekali lagi contest tuh

Contest "SAYA MAHU HEADER FREE BY YUYUE AND NAN!"

syarat-syarat :

1-FOLLOW blog yuyue and blog mybeloved nan --> BLOGGERSIPUT and kalau boleyh letak dalam bloglist,coz nanti senang nak tahu sape menang kan..kalau xnk pown xper..tiada sebarang paksaan :)

2- Letak header yuyue dalam entry korang,and linkkan ke entry nie ea syg :)

3-Tulis satu entry berjudul : Contest "SAYA MAHU HEADER FREE by yuyue and nan!"..korang tulis sekali:-

-Apa yang korang nak tulis kat header 2 nanti kalau korang menang

-and insert Pic kalau korang nak letak dalam header tuh

4-tag beberapa orang rakan blogger (pastikan dyeorang tahu)

5-Tinggalkan link blog korang kat komen entry nieyh okeyh..:)

PEMENANG DIPILIH SECARA RAWAK,(pejam-pejam mata..ehehehe /lucky draw)

tarikh tutup : 14/6/2011 (SELASA)

HADIAH TEPAT PERTAMA :

Bilangan Header free : 3

HADIAH TEMPAT KEDUA :

Bilangan Header free : 2

HADIAH TEPAT KETIGA :

Bilangan Header free : 1


korang boleyh tengok contoh header pemenang sebelum-sebelum nieyh dekat


Terasa nak join??meh laaarrrr!! :)

TERBUKA KEPADA SEMUA!!

--DONE--

7 comments:

E-ra paSha said...

nk join!!!


http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/06/saya-mahu-header-free-by-yuyue-and-nan.html

aina (fb) said...

aku xder blog..cmner nak join??..hahaha..saje kco-kco kau..lunch2!!

jeng-jeng-jeng (online) said...

a'ah..aku pown xder blog..amacam??weyh..sila ajar aku blog oke..aku da berbulan-bulan bukak blog kau,baru tergerak hari nak main blog...

Alisya said...

salam..alisya join..

http://wardahalisya.blogspot.com/2011/06/contest-saya-mahu-header-free-by-yuyue.html

tq

Cik NY said...

Cik Ny mencuba nasib... mne tau ade rezeki...... http://jalinankasihkita.blogspot.com/2011/06/contest-saya-mahu-header-free-by-yuyue.html

Nabila Husna said...

saya pun join jugak

http://dear7nana.blogspot.com/2011/06/assalamualaikum-semua.html

Miss Orangeee said...

Miss O nak tumpang sekaki la...

http://orangeeeworld.blogspot.com/2011/06/contest-saya-mahu-header-free-by-yuyue.html