Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

BLOGLIST??..penting sangat ker?

Assalamualaikum


owh..muke xtenyeh mekap..sila abaikan jerawat yang bertenggek okeh ;p

Bosan pulak yuyue pagi nieyh,xtau nak buat per..bila boring mule lar bukak lapy...per yang yuyue buat lau bukak lapy??ofcoz ler bukak blog yuyue..lepasss tuh???ooofffcccooozzzz update blog kan...tapi sebelum yuyue update blog,salunya yuyue akan godek-godek blog sayang-sayang yuyue dulu...kat mana??kat BLOGLIST yuyue larrrr....

Ada yang bertanya

'penting sangat ker bloglist tuh?kejap-kejap bloglist..xpenat ker?'

Penting bagi yuyue yang suke terjah blog member,PENAT?..nape nak penat pulak..bukan susah pown nak letak sayang-sayang yuyue dalam bloglist..sonang ajo..so xpayah nak fikir susah sangat larrr..tuh sume alasan coz MALAS..yer daaakkk??sudah diberi kemudahan..sooo guna lar... 

Pada yuyue,dengan adanya bloglist nieyh,senang cikit yuyue nak tahu perkembangan blogger-blogger lain,mane tahu kot-kot dyeorang ada buat entry bagi tips-tips yang berguna ke..segmen-segmen yang best ker...,xke saayyyaaannnggg kalau terlepas pandang..tuh bagi yuyue lar kan..kalau korang,yuyue xtau lerr..lain orang,laen pendapat..kan??kan??kan??...

Bloglist jugak penting untuk memudahkan "perjalanan" blogger-blogger lain untuk ke destinasi seterusnya..cceeehhhhwaaahhh..ayat berbelit-belit..hahaha..xder lar..cmnieyh..lepas jer korang bukak and follow  blog yuyue,mestik korang nak p cari blog laen pulak kan..yer lar..jalan-jalan cari member disamping menambah follower..korang xpayah ler susah2 duk cari-cari kat GOOGLE,taip segala bagai..,tengok ajer kat BLOGLIST,and klik ajer link blog yang mane korang rase suke,terus aje TERBANG ke blog yang korang klik tadi tuh...SENANG kan??..pastuh bile korang da follow blog tuh,tengok lar kat bloglist dye pulak..haaaaa..klik lagiiii..naaahhhhh..jumpa blog baru lagi..follow lagiii..senang kan??...itu lar gunanya BLOGLIST..kalau blogger ckp bloglist tuh xpenting,xtau lar aku nak ckp cmner..coz BLOGLIST nieyh lar "bantu" kita untuk tahu ape perkembangan terbaru member-member blog kite..xgitu??..

'Amende lar minah nieh duk bebel..xfaham aku"

Yuyue bebel entah paper jer kan???bile yuyue baca balik ape yang yuyue tulis nieyh,mcm bluuurrr jer..bluuurrr ea??xfaham ea ape yang yuyue bebelkan?...

'errr..buat-buat faham ajer lar eyh...bace berulang kali,lame-lame faham lar tuh...'

haaa..yang nieyh yuyue suke,wat-wat faham jer lar keyh..yuyue pown tengah bluurr sebenarnya..p nak jugak update blog.:p

--DONE--

4 comments:

sergeant keroro said...

bloglist memudahkan kerja XD

Sembang2 wif Yuyue said...

yup-yup :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

setuju sgt2...eeee..aku faham ka apa yg budak ni bebel2 kan...

Sembang2 wif Yuyue said...

hahaha..buat-buat faham jer:p..