Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Assalamualaikum


haai..hai..hai...korang intai-intai blog yuyue ea??...ehehehe..arinieyh sekali lagi yuyue join segman BA..abang ben nieyh memang ade jer idea nak wat segman ea...like-like..apa yang istimewa blog yuyue nieyh??..yuyue rase blog yuyue xder istimewa mane pown,mungkin susunan widget lam blog nieyh yang berlainan berbanding dengan blogger-blogger lain..ea???..istimewa ker???ehehehe..

Antara/jenis-jenis entry yang yuyue post ialah :

1-JIWANG : yang nieyh kalau orang xtahan,leyh muntah hijau baca entry2 jiwang yuyue..hahaha...yuyue suka selitkan kata-kata puitis..haaaa..gtuu..

2-SERIUS : serius sangat ker???eyhh..xder serius sangat pown..ada jugak selit2 funny2 cikit,xder orang bosan sangat kan..salunye kalau "seyes" pown pasal masalah negara ker,pasal isu semasa ker..jangan ingat nak jiwang aje jer anak-anak..kena ingat isu semasa jugak coz penting untuk kite jugak oke..

3-FUNNY : kengkadang kalau datang angin "sewel" tuh,ada lar yuyue post entry yang lawak-lawak cikit,nak hiburkan hati + mengiburkan pembaca jugak..:)

4-VIDEO : kalau yuyue rajin pegi godek-godek youtube,yuyue akan share kat cinie dengan pembaca lain,lagi-lagi kalau yang yuyue suka,yuyue akan wat title 'video pilih'...mcm2..ada yang kelakar,yang leyh buat kita hilang strezz..itu yang penting!!!..

ape lagi ea??elok korang godek2 sendiri okeyh :)..and pada sesiapa yang sudi nak tukar link,sila tinggalakn kat komen entry eyh..t yuyue letak lam bloglist eyh..korang pown letak lar yuyue dalam bloglist korang..same2 tukar link..haaa gtuuu :)



bila da habis baca,jom pakat support abg ben..klik ajer pic atas nieyh oke...PETEH abang ben PETEH!!!...hahaha...:p

--DONE--

21 comments:

solomolo said...

singgah untuk sesi kenal dan beramah mesra bersama blogger...
happy blogging...
[^_^]

Sembang2 wif Yuyue said...

tenggsssss solomolo :)

miss inna said...

salam ziarah..
jom la godek2 pula kat blog inna..^^

Mohd Hazwan Hashim said...

eden ke sini ye melawat !!! btw gud luck :)

zaeimah ismail said...

salam blogger....uih,mcm2 ada noo~~

munirah said...

salam ziarah dr blog ben..comel blog..
happy blogging.. visit blog saye ye..

http://thecahayabulan.blogspot.com/

Wahida said...

Jalan-jalan dekat sini daripada blog En. Ashaari :D

ChentaMusek said...

Salam Perkenalan dari Che Mad :)

Jelajah blog anda !

Nice blog..
http://belogchemad.blogspot.com/

cik Ida said...

salam perkenalan dari cik ida..

jemput singgah rumah :)

http://idafirdausi79.blogspot.com

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan dari Fadzmie!
Jom singgah blog Fadzmie. :)

# segmen jom kenal blog #

Dududu said...

salam perkenalan dr anis :D jum knl2

http://anisabdulkarim.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Fatin Hairi said...

salam perkenalan dr FH.. jom singgah n follow my blog.. selamat berblogging ;)

aNasaLbasa said...

salam, singgah dr segmen abg ben!
jemput la ke belog sy juge!

http://anarahman22.blogspot.com/

Sembang2 wif Yuyue said...

tentiuuu sudi singgah..esok yuyue terjah sume yang terjah blog yuyue!!..wehooo..tenagh tgok bola :p

Haffiz MohdNoor said...

wah!! nice blog, dh kenal blog nak kenal lagi tuan blog lagi boleh??

Nak tukar link??

http://haffizmohdnoor.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

salam perkenalan...
singgah sini untuk berkenalan dengan blogger2...
happy blogging (^^,)

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

QasehSuci said...

Assalamualaikum...

Qaseh datang berkunjung dari segmen abang BA...

Jom folow memfollow....

Shakinah Sholehuddin said...

dtg singgah dri blog abg ben..
happy bblogging ye...=)

shah said...

jom follow sini

saiazuan said...

holla blogger,

salam perkenalan :D

Pemuda Harapan said...

salam kenal..terjah sini tinggalkan jejak..huhu...

http://zonesaye.blogspot.com/

rasa gempak lak blog nie..terbaik..