Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Eh..aku ada makwe ker?

Assalamualaikum

Haiii korang,pe kabor?..hope cehat2 sume erk...hari nieyh mood xbape oke..mcm title aku tuh lar..rase mls sgt nk on tepow,lau on pown xder msg gak kan..ade pakwe pown duk sebuk ngn member,mcm dye xder makwe pulak..dye nak "single" untuk beberapa jam kot,oke,aku xganggu..aku off tepown..tengok la lau aku mood oke,aku on r balik..bukan aku xsuke dye kuar ngn member,tapi agak2 lar kaaaannn..xper..dye ngn dunia dye,aku ngn dunia aku...aku kejap jer lau badmood pown..dye tau aku jenis cmner..aku cepat marah2,p sekelip mata aku leyh chill balik..aku marah pown xde terok2 pown..alaa...marah2 manje je pown..ahakz..dye nak SINGLE,aku bagi SINGLE..biase la LELAKI kan..bila ngn member lupe segala-galanya

*eh,aku ade makwe ker?

--DONE--

2 comments:

Nan said...

owwhh!! kutuk abg kat belakang!! meh abg kutuk depan2!! yeeaarrghh!!! abg x single!!! abg double!!

Sembang2 wif Yuyue said...

ehehehehehe..nggeeekkkk!!!!...love u!!!