Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

tentiu coz sudi sapu gam cap BAPAK GAJAH KEPADA GAJAH JIRAN SEBELAH UMAH MAK TIMAH

"dulu kau penah warning aku kan...aku x peduli sebab aku malas nak layan budak mentah mcm kau...lebih2 lg aku tak kenal kau...apatah agy kau x kenal sapa aku...aku dah banyak sabar dengan kau...aku x pernah kacau kau...kalau kau x suka sekalipun...kau block je la...xyah nak tukar password orng laen...ku tahu la kau hebat..tp xda maknanya..kalau kau x puas hati jangan sampai suka2 je nak kacau orang...jaga hal sendiri jerrrr...aku tahu kau awek nan..p x makna kau suka2 jer nak kata2 orang kkau nak tahu sangat kau tanya nan...and pas ni jangan suka2 nak jaga hal org...aku xpnah kacau kau dan xkan penah nak kacau kau...selama ni aku sabar je lepas tahu kau awek nan...aku x melatah pun....kacau kau pun xpnah....jd jangan kacau aku..atau apa jer yang bekaitan dgn aku.....kau syg nan kau punya pasal.....yang aku tahu..aku jaga hal aku jer,,,,phm"

Wehooo...korang da habes bace statement kat atas tuh??taakkoott x??gigil x??..hahaha..errr...jap2..nak tanyer incek yg tetiba gedebuuukkk muncul kat inbox aku and tetiba meluahkan rase hati (weyh2..terkejut beruk ala2 terkejut lipas lalu kot celah kaki)..awak sape ea??errr..setahu saya kan awak,saya xkenal pown sape awak...ermmm..konpius gak tibe2 der org TERJAH inbox kite,lau TERJAH ckp i lope yew best gak (tapi yuyue..dye tuh perempuan,adakah anda LESS??OMG!!!)..hahaha..nie x..nape awak???aiyyooo...nie nk gtau awak satu benda nieyh tau..errr...pas saya baca note "serangan maut" awak tuh kan2..saya gtau mybeloved nan..pastu kan awak,dye pown bukak laf FB saya kan awak,dye baca sendiri ape yang awak duk melalut kat saya tuh kan...dye ckp "bukan ke abg yang WARNING budak tuh?"...nahhhh!!!..awak2..salah orang awak nieyh..myb time tuh nan warning awak guna acc FB saya..tapi xper lar kan2...saya xkesah pown sebenarnya..saya pelik gak..BILE MASE SAYE DUK WARNING2 AWAK??..saya langsung xingt awak sape...saya ade lar pasang NIAT nk tyer nan awak nie sape..tup2 dye yg send text dulu tanya "sapa (nama awak ler kan dye sebut,rasenyer xpayah sebut r kot kat cini)?"..err..tengok..dye pown da lupe sape awak..errr..myb coz da salu sgt orang duk kaco hubungan kiteorang,nie bukan first time kot,sampaikan da xingt sape awak..coe lar awak eyh...and satu agy nieyh..
awak der cakap "KU TAHU LAR KAU HEBAT"..amende yang HEBAT sgt??..aiyaaa..hidup nieyh xpayah nak hebat2 sgt larh dear,intan payung,berlian,emas,gangsa...saya xpernah cakap yang saya nie HEBAT...BTW xkesah lar awak cakap cm tuh coz nak PERLI saya segala bagai kan..tentiu sgt ckp saya HEBAT...maluuu saya awak!!!maluuuu!!!!..ishhhkkk... teeerrrrrhhaaarrruuu!!! >_<"

Awak jgn terasa au kiteorang xigt awak sape...tapi lau boleyh kiteorang xmo ler igt2 benda yg leyh meruntuhkan "masjid separa siap" kiteorang nieyh..mintak sgt kat awak lalink..pergi lar jaoh2 ea..please lar..saya xpernah kaco hidup orang pown larrr..mcm ler saya nieyh hidup untuk ITU jer..saya pown cm org laen,banyk koje nk diuruskan,gpown awak sape ler yg saya nk sebok2kan kan??cm awak ckp lar..saya xkenal awak,and awak pown xkenal saya kan??so lau xkenal,xkan saya gedik2 cm minah muke tebal 14 inci duk menggedik kco hidup awak kan...saya bukan pompuan yg cmtuh lar awak..KALAU AWAK XKACAU HIDUP SAYA,SAYA POWN XKAN KACAU HIDUP AWAK SAYANG... 

eeeeee...sayangnya saya kat awak..nak je kiz2,hug2 awak..coz "luahan hati" awak yg tetibe gedebuukkk kat inbox saya tuh membuatkan hubungan kiteorang makin NGAM!!!MELEKAT!!!..muahmuahmuah!!! :)

tentiu coz sudi sapu gam cap BAPAK GAJAH KEPADA GAJAH JIRAN SEBELAH UMAH MAK TIMAH (aikk..ade kene mengena ke??haahha..sila abaikan

 jangan kacau hubungan kiteorang lau awak xnak kiteorang kaco hidup awak...ade faham???..owh..lupe nak jawab soalan awak tadi..awak ada ckp kat saya "faham" kat last "note" awak yg mengerikan tuh kan..kan..kan??..yea SAYANG..saya faham sangat2..sbb bukan sekali kot benda nieyh jadi kt kiteorang...da ramai sgt da..so lau awak bg ayat tergantung ala-ala cipanzi t'kentot tersekat-sekat xlawas sampai hijau muke cipanzi tu pown  kiteorang da lari awal-awal coz da tahu akan de bau BUSUK!!!..eeeee..cm der pengalaman jer..hahaha..upsss...maaf yer pembaca2 yg laen tuh..entry kali nieyh agak EMO cikit yerrr...:)..saya sebenarnya seorang budak yang baik..ececehhh..auchhaakk!!..talaakucah cahhhh!! :)

Akhir kata
MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA..hahahaha..ade kene mengena ke??0_o??

--DONE--

4 comments:

Nan said...

Haks3~ Melepas geram ke syg?

Sembang2 wif Yuyue said...

hahaha...geram!!geram!!!...ehehehe

Mr iz said...

marah dalam diam tu..he he he... buat dek je...he he he..tapi yang last tu memang betul..memang aku sokon sesangat...majulah sukan untuk negar...he he he.... maju...maju...maju...dan terus laju... eh... bole la...he he he

Sembang2 wif Yuyue said...

mr iz : ehehehehe..marah ler..p saboorr jer lerrr...hahaha..maju lar sukan untuk negara..haha