Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

"Sweet Yummy Sweet Life Giveawayz"


weee...contest n contest lagii~~..kali nieyh yuyue masuk contest nieyh pulak..nampak macam menarik jerp,so yuyue join..hadiah2 dye pown MENARIK!!~~~

Sha(tuan punyer contest) ader sediakan satu soalan untuk join contest nieyh..soalannya?

Jawab 1 soalan mudah;Berikan 2 Link kedai online Shaa

 

1-http://www.butikshaa.com/
2-http://mylovelyhaziq-boutique.blogspot.com/



lau korang pown nk join sama,baca dulu syarat2 yg sha sediakan:

Syarat2nye...

1- Jadi Followers blog Sweet Yummy
2- Warganegara Malaysia dan bermastautin di Malaysia...
3- Letak tajuk entry "Sweet Yummy Sweet Life Giveawayz"
4- Letak banner kat ats tu di entry anda, dan link kan ke Entry ini...
5- Letak banner di sidebar dan linkkan entry Giveawayz ni
(tuk rakan2 lain senang nak join gak)
6- Jawab 1 soalan mudah;
Berikan 2 Link kedai online Shaa
(Klue: ada kat menu Sweet Yummy)
7 - Comment kat post ni beserta link entry giveawayz korang yer..
senang den nak jejak...ehehe


Hadiahnya....
jeng2...dari Avon yer
coz Shaa jual brg avon gak.... :)
tapi kalau time nak pos tu hati happy jer..
mebi akan dpt hadiah lain gak...selain dr yg bawah ni k

Yg Pertama
♥Lipstick (worth RM27.90)
♥ Eyeliner (worth RM15.90)
♥Enchanting Necklace (worth RM15.00)
♥Pos xpress


Yg Kedua
♥ Lipstick (worth RM27.90)
♥Lip Tint (worth RM14.90)
♥Pos Xpress


Followers yg BERTUAH akan dapat
♥ Lipstick (worth RM27.90)
#x termasuk postage...so kalau dlm Melaka amik ajer
kalau jauh, leh byr wet kos pos RM3 sahaja....
tunaiii....


ukeyh2..yuyue tag 3 orang




-------DONE-------

1 comment:

Shaa said...

Salam..

best of luck yer (^_^)
thanks for joining


Jom lah ke sini SWEET YUMMY SWEET LIFE