Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

"Aku mahu topup FREE !!"


"Aku mahu topup FREE !!"

yuyue mahu topup free!!!..hahaha...sape yang xnk topup fre..lau bab FREE2X nieyh memang agak LAJU jer..kan2??..hahaha..tipu lar lau korang ckp xnk topup free tuh,lau korang xnk,nape korang pown join??..wahaha...yuyue tanpa segan silu mengaku memang nk topup free tuh..p lau xdapat pown xper..suke2 jerp masuk contest2 nieyh..seronok!!!..wee~~ p sape xnk MENANG kan??FREE tuh..wink3* ~~^_^ (malu-malu tapi MAHU)..nk menang!!nk menang!!!...hahahaa...;p

korang pown nk join??berminat??..yuyue tahu korang nak kan??malu2 plak..ehehe..lau nk join,korang kne bace dulu syarat2 yg tuan punyer contest nieyh tetapkan,lau korang maen serbu jer entah pape,komperm BLACKLIST..ehe..so bace syarat2 kt bawah nieyh..selepas habis bace,lau korang berminat nk join,korang klik jerp gambar kat atas tuh.,.klik!!jgn xklik~~..;p

Cara-cara untuk join ini contest 

     + Korang semua mestilah menjadi followers aku and like page facebuk aku terlebih dahulu ..
     + Buat satu entri mengenai contest ini .. Pastikan tajuk entri tersebut ialah "Aku mahu topup FREE !!"
     + Letakkan banner contest ini didalam entri tersebut
     + Tinggalkan link entri tersebut di ruangan komen ini
     + Tag beberape orang bloggers yang lain .. minimum 2 and maximum 5
     + Akhiri entri tersebut dengan Assalamualaikum bagi yang islam .. Dan yang non-muslim pula Salam sejahtera 


Tarikh tutup contest ini adalah pada 17/1/2011
Jadi korang semua mempunyai masa yang amat panjang untuk join contest ini .. 

Pemenang akan ditentukan menerusi cabutan bertuah .. !!
Banya-banyak kan lah berdoa yer supaya korang dapat topup free ni ..

Hadiah Utama - Topup RM20
Hadiah Kedua - Topup RM10
Hadiah Ketiga - Topup RM5   

dah habis bace???nk join??klik jerp pic kat atas tuh.
ukeyh!!..yuyue tag 3 org :

----Assalamualaikum---

2 comments:

humblemOdest said...

gud luck ..
doa byk2 yer

Sembang2 wif Yuyue said...

amin~~ tengs coz sudi menjenguk ea..^_^