Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

**AIDA AZRYN AFFENS**

uwaaaa....miz bangat sama sib affens aku sowang nieyh..hahaha..rilly miz her..sape??..aida azryn affens..so cute!!!..sekarang musim aku post sal fwenz2 aku..pe akan aku "komen" sal dyeorang nieyh???uisshhh..bukan komen larh,tapi pandangan aku sal dyeorang jer,komen2 aku xreti coz aku pown bukan perfect pown..kan3..hahaha..so sekarang aku akan senaraikan "apa pandangan" aku sal c mekcik aida nieyh..wink3* :

*cute..tersangatlarhhhh cute,suke tgok pic2 dye..salu ushar2..wink*..hahaha
*noty..coz salu pgl aku makcik...aida!!!..tua sgtkah yuyue??smpai hati..xper2..makcik pown makcik lar,jnji rock..hahahahaha
*nice..owez nice!!..baik budak nieyh lau korang nk tau,lau org tua2 ckp "leyh wat menantu budak nieyh"..hahaha..seyes!!!..aida truly nice,sepanjang aku kawan ngn dye,memng giler2,sempoi ajerk..wink3*
*friendly..haa..first time aku walling2 dye,langsong xsombong nyahhh..hahaha..dulu salu gak walling2 ngn dye,p skarang da jarang2..bukan lupe,mizz sgt2..tapi 2 larh..mase xmengizinkan..owez miz her~~~

ader byk agy sebenrnye aku nk senaraikan,tp adewk aku pulak duk kco nk guna lapy..aiiyoopp..kaco daun tol larh!!!!!!!!!!!..xper2..akan ader SAMBUNGAN nyer nanti..hahaha..^_~

aida azryn???yg ner satu??nie haaa pic dye makcik aida...cute kan??ehehe..


p/s : lau korang nk add dye..klik disini

2 comments:

AiDa AzRyN said...

miz u 2 yunk! ngeeee... terharunya.. siap wat entry utk i lagi.. hehe.. thanx a bunch! @_@

Sembang2 wif Yuyue said...

hik3...ikhlas dari lubok hatiku iniee~~~love u damn much!!!!...^_^