Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

Tak sabar la petang ni!!!!

Photobucket

Petang ni insyaALLAH kek hari jadi suami yue akan sampai,yue tempah dengan kaka ipar yue sendiri...hehehehe..hope suami yue suka la,ni first time yue sambut birthday dia bersama-sama dengan dia,sebab kalau korang nak tahu,sepanjang kami bercinta 4 tahun lebih,hanya 2 kali shaja kami berjumpa...oooooooooooo...tak percaya????


hahaha..ni bukan perkara main2 la..betul..ramai sebenarnya tak percaya,mana tidaknya,kami ni bercinta jarak jauh..dia nun jauh di SARAWAK,yue pulak kat terengganu,jauh kot,kami berhubung pun melalui fon,dengar suara dan hanya kenal melalu GAMBAR,kadang ada yang tak percaya dan ragu-ragu dengan cinta jarak jauh kan?...


Tapi bagi yue jodoh dan pertemuan tu semua dah tertulis untuk yue,alhamdulillah sepanjang perhubungan yang penuh dengan liku-liku ex sana,ex sini..kami pun bertunang pada 4/9/2012...tu pun FIRST TIME JUMPA!!! dia bawah family terus datang jumpa family yue,ingatkan datang merisik je,rupanya malam tu dia ajak tunang terus,sebab dia cakap kalau boleh dia nak balik sarawak nanti balik dengan ada ikatan dengan yue,xla dia risau sangat..jadi family yue turutkan aje,happy tak payah nak cakap la kan,lepas dah tunang dia pun balik sarawak,dalam SEMINGGU dia tidur kat rumah yue,kami sediakan bilik,msg pun sebelah2 bilik je,bangun pagi dah mengadap muka masing2..hehehe...seronok bila ingat balik,lepas tu kali kedua kami berjumpa pulak kami terus KAHWIN, 4/4/2013..tarikh yang yue takkan lupa sampai MATI..tarik bahagia yue dengan dia..now alhamdulillah dalam perut yue ada HASIL benih cinta kami,syukur alhamdulillah,yue disahkan mengandung..sekarang dah masuk 4 bulan kandungan yue..sepanjang yue dengan dia,hidup yue happy sangat,tq syg...dia terlalu istimewa..

IMAM saya,SUAMI saya,dan bakal AYAH kepada anak saya..


"HAPPY BIRTHDAY SYG..LOVE YOU SO MUCH!!!"

No comments: