Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

Segmen kenal diri 2013

Selamat malam wahai rakan-rakan..hope korang sihat..malam ni yue rasa teringin nak buat satu segmen..dimana korang perlu kenalkan diri kepada blogger2 baru.boleh la korang tambah kawan dalam dunia blog ni kan?heehehe..tak susah..ikot step dibawah :-

1- Follow blog yuyue yang tak seberapa ni :D

2- Buat satu entru bertajuk " salam perkenalan blogger 2013 " - dalam entry tu korang cerita la pengalaman selama korang berblog tu..share cerita pahit manis bergelar blogger :D

3-letak banner blog yue dan linkkan ke entry ini

4- siap je entry tu..tinggalkan link entry korang kat komen entry ni..alaaa..macam biasa la :D

# korang digalakkan blogwalking sesama sendiri..promot entry korang kat entry2 member yang lain..digalakkan follow mereka..dan jangan risau..mereka akan follow korang balik.. :D

[ tarikh tutup akan diupdate semula..moh le join..tak ramai takpe..janji ikhlas :D ]

Published with Blogger-droid v2.0.10

1 comment:

Anonymous said...

Hello there, just became alert to your blog through Google,
and found that it's really informative. I'm gonna watch out for brussels.

I will be grateful if you continue this in future.
Numerous people will be benefited from your writing.

Cheers!

Feel free to surf to my web-site: jungle heat cheats