Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

RINDU/BERTUNANG/BERKAHWIN

Photobucket
Dah lama betul laaaaa tak update blog nih , last update kalau tak sila BEBERAPA BULAN LEPAS , miahahaha..sorry la geng , cuma takde mase sangat nak update blog , hati girang , muka bertambah berSERI , badan makin berISI :'3 *memang dah gemok sangat aku sekarang :(

*amboiii kita buat muka, gunalah COLGATE ..tetibe..hahahaha :p


justin ADENAN , wkwkwkw..aku suka rambut dia :)

Dah hampir 4 bulan lebih kami BERTUNANG , dan lagi tinggal 2 bulan lebih je lagi kami bakal menuju BAHAGIA, dimana kami akan diSATUkan..insyaALLAH..xcited oke!!!!xcited :p , time2 gini datang la mamat k-pop sekalipon memang yue dah tak MELAYAN..SETIA weyhh!!...bakal jadi bini kot...BERDOSA CURANG :p *okeyh tiada kaitan --"

yue rindu dia sangat2 tau..hmm.dia pun ade cakap rindu yue,salu tegok gambar2 kiteorang bersama time family dia datang meminang hari tu , 4 hari family diaorang tidur rumah yue,happy sangat2 time tu, ALLAH S.W.T je la yang tahu apa yue rasa sekarang , RINDU SANGAT-SANGAT , yang dapat yue buat sekarang hanyalah BERDOA,agar dia baik2 je disana , dan harap dia akan sentiasa RINDU yue , amboiiiiii berjiwang2 pulok...hahaha...sorry la..mood jiwang mariiii!!!~ :p 

oke je la..sebenarnya takde idea sangat dah ni,saje nak update pape mengarut nak bagi blog ni MERIAH sikit malam neh,mesti korang yang suka baca post2 yuyue rindu yue kan?kan?kan?..k PERASAN.hahahhaa..

gudnite and ASSALAMUALAIKUM :)




No comments: