Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

Berpeluh siapkan kad kahwin sendiri..sekian


Photobucket

Salam sayang korang..malam ni yue nak share something yang sangat-sangat special dan sangat-sangat penting buat yuyue *APAKAH??*..hehehe..ni haaa...muchuk masam yue suh yue design kad kahwin..dah tunjuk kat dia..dan dia SUKA..yeeeaaa2!!!!..heee..sebenarnya dia nak kaler HIJAU+PUTIH..tapi macam mana entah yuyue berkenan pulak kaler HIJAU+HITAM..macam ngam pulak kan??..hee..jom tengok step by step yuyue edit...simple je pun :)

1


2


3



4


5


Tadaaaaa....SIAP!!!..ni DEPAN punya..yang belakang ada..tapi paling penting COVER dia la kan..memang simple *berpeluh nak siapkan -..-* tapi yuyue puas hati~..korang tengok oke tak?..ce komen..heee ^_^

p/s : insyaALLAH kalau ada jodoh..hee..doakan kami ^_^


10 comments:

farah said...

cantik!!!

ikin said...

cantik!!..pandai design :)

Lat'z said...

wah..cantik la...bila tue?

**NH-Nurul Hidayah** said...

insyaALLAH akhir tahun nie..insyaALLAH..family dye nak datang dulu..ehehe :)

myezatul aQma said...

cantik !
best buat sendiri ni..
nti nak buat sendiri jugak la!

**NH-Nurul Hidayah** said...

myezatul : ehehehe..save sikit wet ken2?..hahaha ^_^

Ummi Iman said...

Askm. Dah nak kahwin ke? Tahniah ya... Susah juga nk komen, ikut selera tuan badan lah kan? Apa pun ok je akak tengok ;)

**NH-Nurul Hidayah** said...

ehehehe..takpe nk komen ape pon..yuyue terima je...ehehe.. ^_^

MAY said...

wah ..tak lame dah ni klu kad dah siap..hehe...

*lame tak bw.dulu sibuk nak kawen..sekarang da sibuk urus umah tangge plak..hehe...selamat menjalani persediaan ke arah alam perkahwinan..

**NH-Nurul Hidayah** said...

ehehe..tq may ^_^.insyaALLAH kalau de jodoh..doakan ea.hehhehe