Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

Umum pemenang "blog itu,blog aku"


Photobucket

oke-oke..sekarang nak umumkan pemenang "blog itu,blog aku"...setelah membuat lucky draw,blogger

http://mystoryeyfa-nadya.blogspot.com/2011/12/contests-blog-sys-yuyueblog-itu-blog.html

telah terpilih sebagai pemenang,sila inbox sis yuyue email yahoo korang keyh,coz nak jadikan kamu admin blog itu..setelah yuyue setting kat "Blog Authors" ,sila pergi ke email yahoo kamu,dah sampai email tuh,klik link warna BIRU..dan ikot step yang dia bagi,
maknanya kalau awak nak update blog tu,juz bukak blog awak,terus boleh edit,tengok kat DASHBORD--> MANAGE BLOG,akan keluar 2 senarai blog (2 total),klik mana-mana blog untuk sedia diedit :)

FB : search kawaii yuyue affens :)



1 comment:

Eyfa Nadya said...

kak yuyue,thanz sgt2,heh x sangka,tapi eyfa x fhmm,mcmne tuh,inbox email,eyda btl2 x fhm