Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

♥ Segmen Kenali Diri Pembaca Blogger ♥


Photobucket


SOALAN :

1) Sejak bila aktif dalam DUNIA BLOG nih ?

-Tahun 2010 kot..pertengahan atau akhir..entah..hik3.

2) Tujun korang buat blog nih untuk apa ?

-Juz for fun excellyyyy..tapi bila dah tahu blog ni best,so yuyue habiskan banyak masa kat sini,macam-macam ada kat blog yuyue,tutorial pun ada,tapi tak banyak la..ehehe

3) Blog yg korang selalu terjah ?

-Lyssa fyzureen
-Ben ashaari
-Tutorialuntukblog

*rasanya tak payah letak link,coz korang dah sememangnya kenal diaorang kan?..ehehe

4) Impian korang terhadap blog korang yg cantik and cute miut tuhh ?

Impian?.hope blogger-blogger lain dapat "something" dari blog yuyue ni,ehehe..dan akan selalu cute..hahahaha :p

5) korang sayaang blg korang tak ?

ofcoz la sayang,tapi kalau dalam "carta hati"..blog no 4..
1-family
2-boyfie
3-Fwenzaaaa
4-Blog <--- hahaha :p

yuyue tag : 

SEMUA YANG BACA NI..SUPPORT OKE :)