Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

NEW YEAR GIVEAWAY BY CIK ERYN AND NABILAMARS



Photobucket


yuyue join contest lagi..ehehhe..meh tgok syarat2 yg telah ditetapkan :)

SYARAT-SYARAT :
- Warganegara malaysia .
- Follow blog nabilamars dan cik eryn .*WAJIB*
- Likes fanpages nabilamars .
- Buat satu entry tentang giveaway ni yg bertajuk
"NEW YEAR GIVEAWAY BY CIK ERYN AND NABILAMARS"
-Dalam entry tu, lekatkan banner yg comot kat atas tu dan linkkan ke blog Eryn/NabilaMars .
- Tag sekurang-kurangnya 2 org . Pasti kan mereka tahu.
- Dah siap buat entry,copy url entry tu dan pastekan di ruang komen Eryn/NabilaMars.
- Pastikan like/follow kesemua sponser kami.*WAJIB*.
-Sesiapa yang tidak memenuhi syarat-syarat diatas , tidak akan di list kan .
hadiah-hadiah pulak..seyes gempak :)

1 x vintage necklace
1 x stripe t-shirt
1 x inner bawal
1 x short dress
3 x baucer RM15
3 x lens by shop lenz home
2 x lens , 2 x casing by ALL TYPE LENS
3x Keychain by SUKA COLLECTION

2x Shawl - Cik Erynn
1 x gif header / 1 x header - Sarah

join keyh..ner tau ada rezeki korang :)

 yuyue tag : 

http://bloggersiput.blogspot.com
http://www.aidaazryn.com




2 comments:

kewchik said...

Hye , Kite dri ga yg sme . Kite dtg nk singgah blog awk yg cumel ni .

P/s : Tgah bosan .

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/01/new-year-giveway-by-cik-eryn-and.html

CikErynnBloom said...

Thanx join dear .. =)
harap awk dpt follow/like sponser/owner GA ni....
sbb itu antara syarat2 wajib giveaway kami..tq.. =)