Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

Masuk bloglist dengan senang


Photobucket

Bloglist yuyue lau korang nak join senang jer,tak payah buat entry,just tinggalkan link blog kat ruangan komen..boleh?..senang sahaja..ada dua benda jer yang korang kene buat..

1-KLIK >>>SINI<< DAN >>>SINI<< (bukan churp2..hanya video di youtube)

2-LETAK LINK BLOG KAT RUANGAN KOMEN,..tak payah buat entry,just komen kat entry nie,tinggalkan link blog,Dah korang tinggalkan link tuh,tulis kat situ korang ni follower BAWAH 500 atau ATAS 500..coz yuyue nak asingkan..yuyue akan letak kat sidebar belah kanan ni keyh

TARIKH TUTUP pada 24/01/2012 , iaitu pada ESOK hari :)


9 comments:

Ifti Sahary said...

http://diaryifti.blogspot.com/
follower Bawah 500

Pn. Sheila said...

http://putributterflypunyablog.blogspot.com/

❤farahin,izzati❤ said...

http://ehfarahin.blogspot.com/
follower atas 500

budak ribena :D said...

http://powerrenjessowns.blogspot.com/

follower bawah 500 .

Mohd Hakim said...

http://www.m-hakim-faiz.co.cc

follower ats 500.

CekbOlat-bOlat said...

oh.. akak yuy buat la tutor delete welcome note? =) heheh

Cekbolat-bolat
http://emybloggergirl.blogspot.com

Mr. Sepet said...

nak join . .

follower atas 500

link http://mrsepet.com/

Niena Sofea said...

Niena Sofea
Link : nienasofea.blogspot.com

Follower lebih 500 ..

2EV1 said...

ash kyouhei
http://ash-tsukidate.blogspot.com/

follower lebih 500 .


Kiki Natsumi
http://sitisyauqiena.blogspot.com/

follower bawah 500


sorry late kakak T___T