Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

Korang femes kat FB?so korang memang boleh buat duit..free nookk



Photobucket

mintak klik FB nie :) SINI<<

Oke..kalau dulu,bila sebut duit iklan,mesti kena ada blog jer..sekarang korang takder blog pon korang still dapat duit lebih..tambah-tambah lagi korang nie senang nak dapat "like" kat fb kan..kalau ada yang like.mknanya ada yang KLIK..so kat situ korang dah dapat duit free..hahaha..senang kan?..korang promote habis-habisan iklan korang,dah kalau femes,paste jer mesti akan ade yang klik iklan tuh..dah dapat RM0.20 per klik..senang!!..haa..tuh kalau seorang,kalau beriban-riban?..tak ke seronok tuh!!!..ehehe..so korang cuma daftar kat 

SINI

senang sahaja..dah daftar,korang isi apa yang patut apa yang dia nak..pastuh korang klik recommendations..kat situ dia akan bagi iklan yang korang kena promote..haaa..promote la sampai KAYA..hik3..tak payah ada blog pon tak per..iklan apa?..alaaa..klik je link yang yuyue bagi tuh :)


3 comments:

myra azraff said...

kesian mereka tiada blog.;)

**NH-Nurul Hidayah** said...

@myra azraff


ehehhe..dyeorg xder mase nk update salu..so sebab tuh dyeorang xbuat,takut t terabai..ehhee

Cik Eiyra said...

yuyue cmne nk guna benda ni