Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

Ya Allah..aku tak dapat terima,kalau.....

Petang nieyh yuyue nak lepaskan rasa hati nieyh..ini berkenaan dengan yuyue dengan beloved..ada masalah antara kami..bukan KAMI yang bermasalah,tapi KELUARGA kami..herm..tak perlu lar nak bagitau apa sebabnya...tapi masalah itu betul-betul buat hati aku hancur!!!!...

menangis sampai mata bengkak..langsung takder mood..so yuyue layan GAME..nak main jugak?..best lar bagi yuyue...

http://www.novelgames.com/flashgames/game.php?id=32

lau yuyue tension,game nieyh ler yuyue maen...yuyue tol2 sayangkan dye...dan dye pown ada ajak kahwin..sangat-sangat bahagia yuyue rase time dye ajak kahwin..tapi ade jer halangan...:(


Kawaii Lestat Affens
kalau nak abg, jgn ckp sal putus ke ape!
abg paling benci putus!!!!
abg betol2 sakit hati lah!
cyg nak ptahankan ke xnak!

Kawaii Lestat Affens
ayah cyg ckp cmtu sb nak ingatkan cyg
jgn pilih orang cam2
org 2, bawak anak org lari!
abg x bawak cyg lari pun!

Kawaii Lestat Affens
x
abg anggap xda pape blaku je
abg tetap ng pndirian abg <-- ini antara sebab kenapa yuyue sygkan dye..dye tetap akan pertahankan cinta kiteorang,walau sesusah mana pown.. :(


p/s : "sabar yuyue..lau der jodoh..insyaALLAH" <-- sedapkan hati

 klik2 -->

4 comments:

nor fatihah said...

Sabar yer akak . Betul tu kalau ada jodoh tak kemana .

Cik Bhulat said...

banayk berdoa..moga mendapat restu keduanya...minta petunjuk Allah, insyaallah ada jalan Nya..

**NH-Nurul Hidayah** said...

N.F : tengs syg :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

C.B : amin syg..tengs sgt2 tau..doakan kami yerp.. :)