Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Tutorial untuk femes di blog,twitter dan facebook




FB
1-kau buat akaun FB,
2-pastuh kau gedik2 cikit,kau buat HAL...
3-kau kaco sana sini,buat org benci kau..pastuh org duk heboh2 pasal kau..
4-lagi2 org yg kau kco tuh FEMES.(ini digalakkan kalau nak cepat femes)
5-kau mengata sana sini dengan bangga sekali bagaikan kau tiada cacat cela

BLOG
Yang nieyh kalau dulu memang payah,coz blogger takder la sefemez sekarang kan?..sekarang nieyh,ARTIS pown gerunnn dengan blogger..so kalau korang rase nak femes cepat dengan berblog..BOLEH!!!..

1-Buat blog
2-Update pasal BURUK sahaja!!
3-Letak gambar mangsa banyak2 kat post
4-Maki hamun mangsa sehingga puas!!


TWITTER
Lebih kurang sama jugak step kat atas tuh..tapi lau kat TWITTER,lagi best lau..........................
ARTIS FOFULEEERR yang jadi sasarn!!!!..hahahaha..lagi masyuukkk...


TUTORIAL sangat lar kau kan?..hahaha...KOMPERM!!!!...sekelip mata kau leyh femes?..tak caya??..try lar..tapi "KURANG SEHAT" cara kau femes tuh..hahaha..org zaman sekarang sudah giler glamer kau tau...dengan jalan KOTOR cmnieyh jer dyeorang boleh UP..so kalau rase nk kene hempok dengan kuali panas,leyh lar cube step2 diatas year..SELAMAT BERAMAL.. :p


p/s : Kau masuk LOKAP jangan nak salahkan aku..aku AJAR,bukan SURUH..hahaha :p





 klik2 -->

7 comments:

fiena (fb) said...

hahahaha..kreatif

Fiena + Qiena said...

yeah ! nak shared ye kak :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

boleh syg :)

Mazni said...

Ni kes berat ni.. Ni namenye penaya org. hahaha, btw nice entri (i like)

**NH-Nurul Hidayah** said...

mazni : ehehee.. :p..tengs syg :)

Fiena + Qiena said...

makacih :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

ehehe <3