Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

Traffic Rank Aku : paling tinggi kot!!

oke fine...sekarang yuyue nak tayang traffic blog yuyue..nak tahu?..paling TINGGI kot..




naaahh..hahaha..mana tak tingginya?..kalau orang lain rank ke 1----> 10k ..yuyue?..3 JUTA RUPIAH..hahaha..adeyh..buat apa nak malu kan2??..lumrah lar blog tak femes..alaaa..penting ker??..YUP!!..penting coz boleh buat kita bersemangat untuk berblog bila traffic blog kite sesak,rank blog kita BAIK..kan2??..blog yuyue pulak rank ke 3JUTA ++.kalau follower yuyue 3 juta ++ best gak kan?..grrr....alaaa..oke lar kot kan.yuyue baru jer daftar tadi..tengok lar lagi sebulan macammana..mintak-minta berubah ler yer :)

korang pulak?..rank ke berapa?..kalau tak tahu..belum daftar..meh klik SINI tapi rasanya semua dah tahu kan?..yuyue pon dah tahu lama,cuma tak buat jer lagi...hik3...

P/S : LAU LAR FOLLOWER YUYUE 3 JUTA,FUUHHH..FEMES DARI ABG BEN AND LYSSA COMEY..KAN2??..hihihi (sambil rodok-rodok lolipop lam anak tekak)
 klik2 -->




4 comments:

azu said...

yuyu mmg famos lar..congratez!;)

**NH-Nurul Hidayah** said...

XPOWN..:( lau femes mesti ranking yg baik..ranking ke 1k pown da oke..nieyh 3JUTA :(

Clara said...

clara punya pown dah makin brtambh sejak mlaz nak update2 blog. huhuuh..dah 2 juta lebih, lg rendah dr sblumnya..

ngee~~~

**NH-Nurul Hidayah** said...

TAAAKKKK ACIII..ehehee..jeles2..hik3