Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

Tak boleh enter!!!..nak follow macam mana?

Sayang-sayang yuyue!!..hari ini yuyue betul-betul sedih bila BW..kenapa?..ada yang button FOLLOW tak menjadi..tadi pulak BW kat blog yang ada "Welcome Image (Click Here To Enter)"..yuyue enter sampai sudah tak boleh masuk...SO SAD!!!!!..

yuyue sarankan korang,jangan lar buat benda-benda alah tuh..bukan yuyue jeles coz blog korang cantik..TAAKKK..tapi takut jadi macam ni lar..yuyue klik ENTER sampai sudah tak boleh..yuyue nak FOLLOW awak tau!!!..sebab tuh yuyue sedeyh bila tak dapat FOLLOW..

sebelum korang guna "Welcome Image (Click Here To Enter)"..time korang duk edit kat HTML tuh,jangan save dulu..try view..and kalau view POWN dia tak keluar,save je larh dulu..doa banyak2 supaya menjadi keyh....and tengok jadi ke tak..lau tak jadi..DELETE balik code tuh kat korang PASTE tadi..BOLEH DELETE BALIK!!!!..ada blogger cakap bila dah paste code hatml Welcome Image (Click Here To Enter),dah tak boleh nak delete kan?..still dapat..coz yuyue pernah guna..dan yuyue try delete balik..BOLEH!!..

kalau Welcome Image (Click Here To Enter) korang berfungsi dengan jayanya..tak payah delete lar..dah cantik..tapi kepada yang guna tapi tidak menjadi.komperm orang lain view tak leyh nak ENTER..so itu adalah SATU MASALAH!!!!..ehehe..so try DELETE balik code tuh,and jangan SAVE dulu..try VIEW dulu..tengok jadi macam asal ke tak..jejas ape-ape tak,ade hilang content apa2 tak..kalau takder..juz save mcm biasa..so bila view..Welcome Image (Click Here To Enter)<-- sudah tiada lagi..kembali normal..so nak follow pown dengan SENANG HATI..tak nanges2 lagi..T_T..

p/s : sedehnye T_T

 klik2 -->

7 comments:

Leeza Zailan said...

dulu saye pon gune welcome image tu ,, tapi ta bolley buang ,, so ,, bende paling mudah ,, saye buang blog saye , :) hehe

Azzah said...

pernah jugak buat tapi buang.mula2 memang tak boleh buang tapi tukar templat baru bole..

**NH-Nurul Hidayah** said...

yuyue pernah guna..blog yg sama..tapi still dapat buang..t yuyue buat tutorial tuh keyh..p myb bukan arineiyh :)

CekbOlat-bOlat said...

naseb baik lah bolat tak buat gitu
-_-" n tak kan buat gitu

**NH-Nurul Hidayah** said...

ehhe..seelok2nye.jangan..memang cntik..nmpak menarik..bila da jadi masalah cmnieyh..susah ler cikit :)

Nisa Kay said...

CHECKED.
THANKS FOR JOINING THIS GA and GOODLUCK :)

ɪ̇kα said...

haha.. ika punya button follow takjadi.. :D baru perasan lepas yuyue tegur kt chat.. tapi ika da repair balik da.. rasa2 okey dah kot..btw thnks cyg ;)