Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

Sewa Hotel Mahal



Seorang pelancong singgah di sebuah hotel pada tengah malam. Pelancong itu meminta pekerja hotel memberikannya sebuah bilik katil single.


Tiba-tiba pelancong itu terlihat seorang gadis cantik dan seksi di lobi hotel. Dia meminta diri dari pekerja hotel untuk bertemu gadis tersebut. Setelah beberapa minit, pelancong itu datang bersama gadis cantik dan seksi dalam dakapannya.

“Saya sungguh gembira bertemu isteri saya di sini,” katanya kepada pekerja hotel. “Saya nak bilik katil queen size”.

Keesokannya, pelancong tersebut pergi ke kuanter untuk membayar sewa hotelnya. Dia sunnguh terkejut kerana sewa hotel itu sebanyak RM3000. Dengan perasaan marah dia berteriak. “Baru 1 malam aku di sini, kenapa terlalu mahal?”.

“Betul, tuan baru 1 malam, tetapi isteri tuan sudah 7 malam menyewa di sini”, kata pekerja hotel kepada pelancong. Dengan perasaan malu, pelancong itu membayar menggunakan kad kreditnya.



 klik2 -->

8 comments:

unknown girlz said...

haha,tajuk suspen jer..
lol,cari pasal namanya ni.. :p

Cik Bhulat said...

ahaha, xpasal2 melayang 3000 riban kan =] nasib badan

**NH-Nurul Hidayah** said...

unknow g : hahaha..kantoi sudaa

**NH-Nurul Hidayah** said...

c.b : hahaha..melayang wet..

shahrazali said...

jangan percaya kepada perempuan seksi....hehehe...

**NH-Nurul Hidayah** said...

ehehehe..betul2 :)

~Nana BamBam~ said...

hambik ko..caya sangat kat pompuan tuh tanpa selidik..main tibai jer.. dah kene bayar rm3000.

**NH-Nurul Hidayah** said...

MALU dapat..DUIT melayang..hahaha..mesti pelik kan?..tetiba ckp isteri,sedangkan perempaun tuh da seminggu duk kat hotel tuh..ehhe