Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

macam mana Buat content blog macam yuyue?



Photobucket

Ada yang tertanya-tanya..

"lawa content blog ni..cmner buat?"
"cmner nak buat sidebar statik jer tergantung cmtuh?"
"buat scroll blog dalam content tuh macammana?buakn dalam entry..tapi dalam content tuh..macam awak punya"

tengs pada yang memuji..sebenarnya takder lawa sangat pun..ehehe..yuyue pun dulu content blog lain dari sekarang,dengan header bajet comel,kartun-kartun..pastuh yuyue teringin nak ubah hangeenn..sebab dulu loading lama sangat-sangat..ramai yang mengadu..jadi yuyue buat yang lebih simple...yuyue tambah dari hari ke hari..so jadi macam sekarang..ehehe..

jenuh jugak nak fikir buat content mcm sekarang ni..yer lar..tak mahir pun kan ngn html code ni..merata-rata code..pening duk belek..1 hari jugak nak ubah semua..*memangtakmahirkan?...kepada yang tanya yuyue cmner nak buat..nanti ade mase yuyue buat tuto keyh..yuyue akan ajar sampai sebijik jadi macam yuyue..ehehe..tapi kalau korang nak ubah ape2 pown..tuh terpulang la kan..yuyue akan bgtau apa yang yuyue tahu..

P/S : dalam minggu ni jugak yuyue buat tuto kalau tak bz :)..p yuyue tak janji :)


No comments: