Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

Kalau Owner dye lawa..aku follow..lau tak..sorry!!




Panjang bebenor title..da tak boleh panjang lagi ker??..ehehe...yuyue tulis ajer apa yang yuyue nak tulis,panjang ke pendek tuh lain kira :p...ramai yang yuyue perhatikan,kebanyakkan blogger-blogger memilih untuk follow blog yang ownernya CANTIK/KACAK berbanding entry yang BAGUS dan MENARIK...betol tak??..kalau yuyue tak betul,sila betulkan :)..tapi kebanyakkan macam tuh..bukan SEMUA yer :)..

'cantik owner blog nieyh..follow r..'

'encem r dye nieyh..follow r'

Cmner nieyh??...ehehehe..yuyue pernah jugak macam tuh,dalam hati kan2..tapi yuyue tumpu pada entry dye dulu..first sekali yuyue godek-godek blog dye..baca entry dye..and lepas tuh baru yuyue follow..yuyue tak terus bukak and follow...enrty yang menarik mampu menarik minat blogger-blogger lain datang and follow..itu yang harus diutamakan..ENTRY!!..bukan kerana owner blog tuh "fuhhh..cantik/encem seyhhh!!"..yuyue mengaku,kadang-kadang yuyue pown cmtuh..'cantik lar dye..ENTRY pown menarik'..yuyue lebeyh kepada ENTRY..OWNER tuh yuyue tolak tepi jer... ;)

salah satu cara untuk buat blogger lain masuk/landing kat blog kita ialah ENTRY mesti menarik...yuyue pown kadang-kadang entry entah pape,mengarut je banyak..merapu,meraban,..yuyue pown dalam proses belajar mengenai dunia BLOGGER..bila kita dalam proses BELAJAR..apa yang kita perlu buat??

-Jangan sombong
-Jangan malu bertanya
-Jangan jadi bodoh sombong,dah lar tak reti,sombong pulak tuh kannn..
-Jangan malas blog walking

Oke2..yuyue pown xberapa sehat sekarang..DEMAM teruk..tapi sempat-sempat jer nak update blog..minat lar katekan..sakit macam mana pown,blog tetap di hati..tapi BUAH HATI tetap diutamakan..ehehe..nanti dye ckp

'cyg pentingkan blog dari abg'

 
klik2 -->

3 comments:

zareliqa afiqa said...

Aicehh,buah hati tetap diutamakan.so suweett^^
Betul2,mula2 tengok entry dulu. :)

**NH-Nurul Hidayah** said...

ehehe..t dye maaajjookkkk :P...entry yg penting..kan2????

mimie_za said...

betul2..memang ada juga macam 2..hehe..apa pun..mana2 pun boleh..