Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

giveaway from korea sydney.


Photobucket

petang nieyh yuyue ditag oleh GADIS TOMATO untuk join GA..meh kite tengok :)

Syarat-syarat giveaway;
1. Buat satu entri dengan tajuk di atas, letak banner comel tu & link-kan ke entri ini.
2. Kalau nak tag kawan, anda sangat dialu-alukan untuk berbuat demikian. Kalau tak nak pun takpe, tak tolak markah pun. (:
3. Kalau korang nak follow blog ini, dipersilakan. Kalau tak nak follow pun takpe, still tak tolak markah (:
4. Hantar link ke entri anda di ruangan komen entri ini sebelum 25 Disember 2011, jam 2:00 petang.

yuyue tag : 

semua yang tengah baca niey!!..yer..kamu!!:)

No comments: