Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

geram sebab tidak boleh follow!!

pagi ni yuyue sempat lagi BW..sebab yuyue tengok follower yuyue bertambah..jadi yuyue pun pegi lar balas kunjungan balik..bila dah yuyue berkenan..yuyue klik lar button follow..bukan kotak follow macam biasa tuh,tapi kotak follow yang kita letak guna HTML CODE sekali dengan "DASHBOARD" tuh..kat paling atas tuh...yang tergantung/melayang-layang tak jijak bumi blog tuh..alaaa...korang tahu kan?..kebanyakkan blogger guna macam tuh..yuyue pun suke tengok..nampak comel...eheh..eh..lari topik sudah!!!
oke..nak dijadikan cerita..yuyue BW tadi kan?..so yuyue klik lar button follow tuh,keluar-keluar jer macam ni :

We are sorry, but we were unable to complete your request.The following errors were found:
blogID: http://myblog-syacha.blogspot.com 

bukan sekali yuyue tekan,tapi banyak kali,tetap jugak dengan pendirian ddia,tak nak yuyue follow blogger tersebut..apa masalahnya eyh?..yuyue dah memang suka blog tuh,berkenan..blog tuh CANTIK oke..bila klik button follow,cmtuh pulak..so yuyue terus bagitahu tuan punya blog tuh..supaya dia boleh ambil tindakan selanjutnya<--ayat skema ye anak-anak :p

yuyue cadangkan korang guna lar kotak follow biasa,yang sudah disediakan tu,kalau korang nak bagi lawa,korang edjaz lar dekat "frieandconnect"..search dekat google,korang boleh ubah warna ikot kesukaan korang,kalau nak TERGANTUNG jugak,BOLEH!!!..letak code dia sekali dengan code shoutmix korang,kalau shoutmix korang dah TERGANTUNG..juz paste kat atas code shoutmix,atau kat bawah dia,ikot selera..lagi cantik..setakat ni kalau nak follow guna kotak friend connect tu,boleh..tidak ada masalah lagi buat setakat ni..bukan apa,bukan sekali yuyue jumpa yang tak boleh nak follow macam ni..dah banyak kot..SAYANG tau!!!...alang-alang nak follow,last-last tak boleh..cedeyh tau!!!

p/s : cedeyh coz xpat follow belog tuh..uwaaaaaaaaa T_T


 klik2 -->




2 comments:

sukagelak said...

kadang2 geram jugakkan..

**NH-Nurul Hidayah** said...

tahu tak per..geram + sedeyh T_T