Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

Contest "BLOG ITU BLOG AKU"






Photobucket

Yuyue nak hadiahkan korang satu BLOG dimana yuyue akan edit sepenuhnya..maknanya yuyue dah siap edit semua,korang just guna..nak?..untuk lihat sample blog 



ini yang yuyue edit baru SUKU..ehehehe..nanti yuyue akan edit lagi..akan diupdate dari semasa ke semasa...so korang nak tak blog free nieyh?..meh join

1-FOLLOW blog yuyue :)

2-Klik LIKE fans page yuyue >>SINI<< 

3-Buat satu entry bertajuk "BLOG ITU BLOG AKU"..copy entry nie,atau letak pic yang yuyue PRT SCRN tuh jer yer,dan linkkan ke entry ini

4-Tagkan kepada beberapa orang blogger..dan pastikan dyeorang tahu

pemilihan akan dibuat secara LUCKY DRAW :)

HADIAH : 

Sebuah Blog yang telah diubah suai sepenuhnya oleh PWENCESSYUYUE --> saya..
TEMPLATE : SIMPLE TEMPLATE tapi diubah seakan-akan BLOGSKIN..seperti blog yuyue sekarang..

kalau ramai yang join,hadiah TOPUP mungkin akan ada..hik..so meh join ramai-ramai :)

tarikh tutup pada 05/01/2012








10 comments:

Citra NaniZam said...

kak citra nak yuyue edit blog


http://citrananizam.blogspot.com/2011/12/blog-itu-blog-aku.html

Ф дфѕдғфдғ Ф said...

kontest what?

farra said...

fara join ! ^^

http://hakmilikfara.blogspot.com/2011/12/contest-blog-itu-blog-aku.html

Daus Hye said...

saya join ..

http://rayzzoe24.blogspot.com/2011/12/blog-itu-blog-aku.html

eyfa nadya said...

Eyfa Pkn nk join!
http://mystoryeyfa-nadya.blogspot.com/2011/12/contests-blog-sys-yuyueblog-itu-blog.html

Cik Eiyra said...

hye syg , saya join ^^,

http://rasacintasaya.blogspot.com/2011/12/blog-itu-blog-aku.html

xmbmrx said...

Join lah kalau sudi :)
http://xmbmrx.blogspot.com/2011/12/first-giveaway-by-wm-erlysa-athirah.html

Zakiah Zakaria said...

yuyue saya join taw...

http://kiki96xoxo.blogspot.com/2011/12/blog-itu-blog-aku.html

::azmina nordin:: said...

saya join
http://azminanordin.blogspot.com/2012/01/blog-itu-blog-aku.html

fiezahkecik said...

saya join :)

http://fiezahkecik.blogspot.com/2012/01/blog-itu-blog-aku.html