Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Anon bagi nasihat,aku hargai walaupun kasar bunyinyer


Photobucket

Anon sayang sangat kat yuyue tau,ehehehe...coz dia sudi singgah dan komen tentang content blog yuyue..dye ckp blog yuyue bersepah dengan widget...tak tahu widget apa yang bersepah sangat tuh,rasanya yuyue letak yang penting jer kot..tak banyak

1-PIC
2-CBOX
3-KOTAK FOLLOW
4-MENU BAR (tuh pun rasenya cikit jer)

dia ada cakap lagi yang blog yuyue lambat giler nak loading..korang rase cmner?..berat sangat ke?..coz kalau view kot lapy yuyue,cm laju jer,tapi tak tahu lar korang cmner kan..yuyue hargai pendapat ANON..sekurang-kurangnya yuyue tahu kelemahan blog yuyue...tengs yerrppp..

P/S : sabar jer walaupon incik ANON bagi nasihat macam nak ajk bertinju,p yuyue fikir yang baik jer..mybe itu cara dia kan?..ehehe

7 comments:

CekbOlat-bOlat said...

sabo je la kkak ^^
eh bkn bolat ade komen ke? hekhek..

**NH-Nurul Hidayah** said...

adek sis tak kesah..tapi si anon tuh -_-"

~Nana BamBam~ said...

DIE MENGONG

mana ade lambat loading..ok jeww..

Mish Apple said...

okey je. laju je loading. just komen takde warna. letak komen warna hitam ye :)

Onitsuka_hana said...

ok je..xberat.rasanya blog nie xserabut pun. sbb side bar dalam 1 kotak je kan..

zareliqa afiqa said...

Tak berat pun..laju jek.Kalau iqa mmg sentap! huhu=.=

**NH-Nurul Hidayah** said...

ehehe..tengs tau korang datang singgah and komen..nak wat cmner..terima jer lar kritikan tu~~..ehehe :)love ya!!