Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Usia blog : 1 tahun 1 minggu


Pejam celik-Pejam celik,rupa-rupanya blog yuyue sudah berumur 1TAHUN 1 MINGGU..cukup-cukup!!..takder "HARI" okeyh..kalau masuk hari esok..umur blog yuyue ialah


1 TAHUN 1 MINGGU 1 HARI


wah!!!..lawa kot...semua angka "1"..kebetulan pulak bulan 11..memang cun lar kan?...ehehehe..sepanjang yuyue berblog,banyak kenangan MANIS,dan tidak kurang jugak kenangan PAHIT,dimana url blog yuyue yang lama tidak boleh digunakan lagi..SEDEH!!!...so url ni boleh dikatakan URL BARU..bukan senang oke nak tarik pembaca bila dah kena tukar URL..tapi kenangan manis lar paling banyak sepanjang berblog...tengs alot kepada semua follower yuyue yang sekarang dah mencecah 2k+ (2226)...sudi jugak korang follow blog yuyue yang tidak seberapa ini..


Memang ada follower yang follow terus hilang..tapi yuyue bersyukur sangat coz sepanjang yuyue berblog,ada yang support yuyue..lagi-lagi mybeloved NAN..tengs sayang :)


Ishk!!..dah macam sambut TAHUN BARU pulak kan?..hahahaha..btw..tengs alot keyh..pada yang follow yuyue..yang lama atau yang baru follow..tengs ALOT!!! :)


 klik2 -->

5 comments:

Anonymous said...

haha..cntik nombor tuh

**NH-Nurul Hidayah** said...

anon..grrrrrrrrr....:p

feza said...

salam maal hijrah.

feza said...

salam maal hijrah.

**NH-Nurul Hidayah** said...

salam maal hijrah feza :)