Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

Segmen PROMOTE BLOG 2012


Assalamualaikum kengkawan..ari nieyh yuyue nak buat satu SEGMEN..iaitu segmen PROMOTE BLOG bagi tahun 2012..terbuka kepada semua blogger..tak kira lama atau baru..syarat-syarat join ialah


1-Follow blog yuyue yang tak seberapa nieyh..dan pastikan tinggalkan jejak kamu kat shoutbot  "chat!!" keyh..ehe (tiada paksaan)


2-Join group  >> "GENG BLOGGER MALAYSIA"<<..coz yuyue akan promote korang kat page tuh selama SETAHUN..akan terpacak URL BLOG korang kat citu selama SETAHUN..dan jugak di group-group blogger lain kat FB..


3-Buat satu ENTRY..tak perlu panjang2..juz letak logo MALAYSIA (geng blogger malaysia) kat bawah tuh..dan LETAK HEADER BLOG yuyue,linkkan ke entry ini..and tagkan beberapa orang blogger



geng blogger malaysia


Photobucket

linkkan header nieyh ke entry ini yerp :)

Letak LOGO GROUP sahaja di sidebar korang okeh..header tak payah la..ehe..selama SETAHUN..ehehe..coz link blog korang akan terpacak kat group tuh selama SETAHUN..


4- Tinggalkan url kat komen entry nieyh...

5- Senarai url akan sentiasa diupdate..tarikh tutup ialah 28/11/2011 <-- ESOK!!!..SATU HARI SAHAJA :)

yuyue akan tolong promote blogger baru..blogger lama pown leyh join..takder masalah :)








 klik2 -->


16 comments:

Lady Diana @ Lat'z said...

join..^.^
http://ladydianablog.blogspot.com/2011/11/segmen-promote-blog-2012.html

Clara said...

http://cerytara.blogspot.com/2011/11/segmen-promote-blog-2012.html

mayasufi said...

http://amykyangcantek.blogspot.com/2011/11/segmen-promote-blog-2012.html

SeRi (",) said...

suda join !!

http://serisumbawarni.blogspot.com/2011/11/segmen-promote-blog-2012.html

nor fatihah said...

nak join juga :) http://opahluvunnie.blogspot.com/2011/11/segmen-promote-blog-2012.html

zieraa ♥ said...

join :)hehe.
http://shaazieraa.blogspot.com/2011/11/segmen-promote-blog-2012.html

Mira Adzlia said...

sudah mnjoinkn dri ^_^

http://gadisbiasebiase.blogspot.com/2011/11/segmen-promote-blog-2012.html

~Budak Merah~ said...

gelabah buat entry, takut terlepas segmen ni...huhu!
Alhamdulillah, dah join gak...

http://azimahjamial.blogspot.com/2011/11/segmen-promote-blog-2012.html

norha nanie said...

join!!!^^
http://sayacikbulat.blogspot.com/2011/11/segmen-promote-blog-2012.html

y o o n a said...

yon join (^.^)v

http://tomatoyon.blogspot.com/2011/11/segmen-promote-blog-2012.html

muhammad yamaluddin said...

http://muhammadyamaluddin.blogspot.com

ceritaladiespurple said...

http://ceritaladiespurple.blogspot.com/2011/11/segmen-promote-blog-2012.html

. Iera Ateyn Teyra . said...

http://ierateyra25.blogspot.com/

shahrazali said...

dah join ..
http://sembangshahrazali.blogspot.com/2011/11/segmen-promote-blog-2012.html

or klik SINI

numahuriya said...

ala sedihnya..tak sempat Ana nak join..Ana blogger baharu..tp tak pe la...=)mungkin lain masa ada peluang lagi..sebelum tu Ana nak tinggalkan link juga..kalau sudi meh la jenguk2 blog Ana..hihi...

http://numahuriya.blogspot.com/

taaaaaa.....

"paradise of daisy" said...

nice bloggie...
follow me back :)
http://pwincezzwunnyaffens.blogspot.com/