Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

segmen Jom Tukar Banner


Hari nieyh yuyue ingat nak kumpul banner blogger banyak2..so pada sesiapa yang sudi nak tukar banner..meh ler join eyh


1-Follow kalau sudi...taknak pown taa per..tiada paksaan


2-Buat satu entry dimana korang hanya perlu letak banner korang jer..tak payah nak panjang2..letak sekali dengan code html dye keyh..t senang yuyue nak copy and letak kat "banner" page yuyue...


3-Korang pown letak ler banner yuyue kat blog korang keyh..kat sidebar..kalau yuyue pulak,yuyue letak kat page "banner" dimana korang leyh klik link paling atas tuh..yuyue letak kat citu,coz yuyue takder sidebar :).same2 tukar..boleh kan?DAN!!..jangan lupa tag kepada kawan2 blogger kamu yer..pastikan dyeorg tahu :)


4-Sudah siap?..tinggalkan link blog korang kat komen entry nieyh keyh..love ya!!


tak ramai pown takper..ini bukan contest..cume yuyue nak kumpul banner ajer..peace :)
 klik2 -->


3 comments:

Aida Azryn said...

makin lawo blog u.. hehe. ;)

**NH-Nurul Hidayah** said...

ehehe..tengs syg~~~ :)

Lady Diana @ Lat'z said...

join..

http://ladydianablog.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-banner.html