Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

LYSSA SECRET follow aku..yer..aku giler sayang dia!!



yeeee!!!yuyue dah lame ushar belog si bucuk nieyh tau..yuyue salu tengok tuto dye..salu jer ada tutorial yang berguna...hari-hari kot yuyue skodeng dye..err..bukan less okeyh!!!!..juz suke tengok muke dye yang cute mcm saya --->err..iklan jap<---


tengs tau syg,coz sudi follow blog yuyue yang tak seberapa nieyh...terharu..and tutorial yang ada dalam blog yuyue nieyh pown kebanyakkannya dari blog lyssa..yuyue dah sediakan link blog dye sekali kat sebelah tajuk tutorial tuh...hope lyssa taa maraa..t cepat TUA!! :p


p/s: senyum sampai ketelinga bile tengok lyssa follow blog yuyue!!..hahaha..seyes2

klik2 -->


7 comments:

Irna said...

untunglah.. hehe

Lyssa Faizureen said...

wahhh . huhu . siapa Lyssa tuh . huhu . Cehhh . Malu pulak yuyue buat entry mention nama Lyssa neyy . hikhik . btw , Lyssa terharuu sgt . hikhik . tengs eh , syg sebab selalu masuk blog lyssa yang tak seberapa jugak tuh . hikhik .

Cik Bhulat said...

wah, untung la die =]

**NH-Nurul Hidayah** said...

irna :) ehehe..wink3** :P..t lyssa follow kamu lak t

**NH-Nurul Hidayah** said...

lysa : wehehehe..syg dye lebeyh~~

**NH-Nurul Hidayah** said...

cik bhulat : ehehehe..dye memang baik..t dye follow ler c.b plak :)

mimie_za said...

wah..hehe