Assalamualaikum..Selamat Datang Ke Blog Saya..Harap Memberi Manfaat Kepada Semua :)

Followers

Followers Didahulukan, Readers Diutamakan by Zareliqa "





Syarat-syarat yang super simple!
---> Mestilah terdiri daripada followers kiut miut daku. Kalau bukan pastikan korang sentiasa update pasal perkembangan segmen ni okeyh. Tiada paksaan 'mengikut' daku.


---> Buat 1 entry bertajuk : " Followers Didahulukan, Readers Diutamakan by Zareliqa "


---> Letakkan header di atas dan 'link'kan ke entry ni. Tulis apa korang nak dalam entry tu dan akhir sekali, nyatakan antara FOLLOWERS dan READERS mana lebih penting pada pandangan korang. Kalau nak bagi sebab pun boleh. Tapi kalau malas cuma tulis "saya suka readers!" @ "saya suka followers!" @ "saya suka kedua-duanya!" sahaja dalam entry tu keyh.


---> Tak payah susah-susah tag orang.*suka tak?*


---> Dah siap tinggalkan link entry tu kat ruangan komen dibawah.


---> Akhir segmen nanti aku akan senaraikan mereka yang join untuk korang terjah dan berkenalan antara satu sama lain.


---> Korang diwajibkan untuk menerjah rakan-rakan yang join yer. Kalau minat boleh follow blog mereka dan jadi readers tegar.
Tarikh tutup 12. 12. 2011

Bagi yuyue..dua-dua penting..kadang-kadang reader tuh datangnyer dari follower kan?..so same2 penting!!..ehehe :)

 klik2 -->


7 comments:

zareliqa afiqa said...

peeep! peeep! Iqa datang terjah blog kamu.
Yeah,dua2 sama penting kan :) btw,
thanks 4 joining ya! :)
really appreciate it.
13/12/11 nanti kita terjah reramai pulak k. Jangan lupa datang..weee :D

izah :) said...

singgah dari segmen yang sama..jom singgah blog iza..:)

Cik Rose Cute said...

follow dan Like...

dari segmen yang sama...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/11/followers-didahulukanreaders-diutamakan.html

Wanieys Hashim said...

wanieys dtg dr segmen sama
follow awk
salam perkenalan
jom ke blog wanieys

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2011/12/segmen-followers-didahulukan-readers.html

shida'R said...

singgah dari segmen zareliqa ^_^
salam kenal yer..

naiemah_ramli said...

singgh dri segmen zareliqa:)
salam perkenalan ye.. :)

Deqt Zainal Abidin said...

hello..dtg melawat dari segmen zareliqa :) huhu baru ade mase free nk bw